sorry guys!

Jag är ledsen, ärligt. Har verkligen velat skriva och jag sa ju att det skulle bli bättre nu när jag var i fjälls, men nej tydligen inte .. Har helt enkelt inte haft tid att sitta här. Har kommit hem runt 5-6 varje dag, ätit, läxa, dukat, gjort mat och ja. Sen har jag inte orkat då internet är såhääääääääääär segt. Så ja, dålig ursäkt men. :(
Liten uppdatering iaf, hm .. I tisdags for vi till Ransarn och fiskade, ca. 3 mil dit, över fjället och massa. Frös ihjäl dit och hem. Iaf så fiskade vi och mamma fick 1 fisk och Carina 2.
Igår for vi till samma ställe som i måndags, fast på andra sidan kullen typ. Vi åkte upp på fjället och kollade, grillade och ja, hade härligt. Malin och jag körde skoter också, eller jag körde typ tre meter men haha ...
Idag for vi till någon sjö och fiskade igen, ellen och filippa fick någon ful, äcklig, ormfisk och mamma en normal? Malin och jag åkte madrass bakom skotern, satan va kul de var! Hahah, vi dog ju inte ens.

Bilder någon annan dag med tanke på det sega internetet , så ni får stå ut med bildlösa inlägg!



Klimpfjäll dag 2

Hej hörni!

Idag är andra dagen här men första dagen vi gav oss ut riktigt. For iväg ungefär 7 km och hittade ett ställe vi kunde vara på. Väl där åkte vi madrass, grillade, solade, åkte bob bakom skotern, åkte bob ner för fjället och bara åkte skoter. Så himla härligt! Fjäll runt oss och guu vad fint det var, ni där hemma - det är okej att vara avis nu, för faaan det borde ni!
Haha, nejmen det är verkligen hur fint som helst. Och film på när vi åkte bob utför fjället kommer, dock syns det inge bra och det ser ut att gå hur sakta som helst men gud så snabbt det gick egentligen ;)
Iaf så ska jag filma massa och klippa ihop en film som ni får på söndag/måndag. Idag orkar jag inte ladda in bildder för jag orkar inte hämta kabeln, kommer imorgon.
Hare bra, puss! :D




Säger nog godnatt härifrån!

Sitter i soffan och chillar nu, marmaduke rullar på tvn och ellen och filippa är som fastklistrad. Aja, var ute med skotern för någon timma sen, sjukt grymt. Dock kallt om händerna ... :(
Har ätit chokladpudding, kerlek. Snart ska jag stänga datorn och se om jag kan få något i magen , gött. Puss på er :)


bara för att ha en bild liksom ;)




Säger nog godnatt härifrån!

Sitter i soffan och chillar nu, marmaduke rullar på tvn och ellen och filippa är som fastklistrad. Aja, var ute med skotern för någon timma sen, sjukt grymt. Dock kallt om händerna ... :(
Har ätit chokladpudding, kerlek. Snart ska jag stänga datorn och se om jag kan få något i magen , gött. Puss på er :)


bara för att ha en bild liksom ;)




vi är i fjällen,

Hej!

Framme nu , eller kom för några timmar sen. Fett snyggt hus vi bor i, jättemysigt och så :)
Ska äta alldeles strax och jag har inte så mycket att säga så vi hörs!



Godnatt!

Nu ska jag och syster gå och sova så vi kommer upp imorgon. Malin och de kommer hit runt nio imorgon så åker vi då, drygt men grymt värt! Så nu säger jag godnatt och vi hörs när vi är framme, ha det bra så länge :)



outfit




kofta - Stadium
linne - JC
t-shirt - HM
byxor - Lindex?

Sämst bilder, men tog med webcameran, så ja! Var ute och gick för ett tag sedan och nu ska jag pallra mig iväg mot duschen och sen se körslaget. Fast först ska jag lägga upp videon med svaren, kolla in det :)

Packning à la Agnes, wohoo!





Ja, haha ... Tre väskor plus en sopsäck full med utekläder .
Jag menar, hade jag tänkt vara borta ett fucking år eller? Haha!




I'll miss u lovely ..



.. vi ses om några veckor. kommer sakna dig :(
och nej jag vet inte vad som hände, den bara ... blev så?????




Godmorgon alla!

Godmorgon!

Sovit gott? Det gjorde jag tills syster väckte mig typ halv åtta-åtta och låg och babbla i någon timma, sen kunde jag sova några minuter tills jag var tvungen att gå upp, dumellen ...
Iaf så ska jag fixa mig snart och sen drar vi in till stan och köper tröjan jag la undan igår och sen ska vi kolla när Marie spelar i kyrkan och äta semlor, mums. Sen far vi och storhandlar inför i fjälls, imorgon bär det av :)



Outfit och bbbrudarrrr




linne - ingen aning
tröja - Gina Tricot
byxor - eheeh?
fläta - Bejckiisss

Drog te stan efter skolan med Kattis, Matilda och Malin. Köpte en bh och en kofta typ, grymt bra!
Förresten så har jag frågestund här , passa på att gå in och fråga för än om det är hästblogg så får ni fråga allt mellan himmel & jord. Svara imorgon i ett videoinlägg så kom igen hörni! :D
Jao, ska snart dra till Therese med Henny, Amanda och Emma. Komma bli helt super bra, längesen man hitta på något med dem! ♥



Jävla plugg!

(8:1 humor, bah jaooo tjennnaa!)

Blir ingen friskis idag, tiden räcker inte till. Måste plugga, skriva packningslista och sen får vi se om jag börjar packa. Känner mig lite elak mot henny när jag säger att jag först kan och sen kan jag inte, förlåt älskling!♥
Nej, nu ska jag börja, puss



4 saker ni inte visste om mig!

1. Jag älskar äpplen.
Jag är helt galen i röda äpplen. Kunde jag skulle jag äta säkert fyra/fem stycken på rad!
Det låter kanske lite dumt men jag lovar er. Och det är inte bara äpplen ..
Älskar den mesta frukten och kan äta hur mycket som helst.

2. Jag hatar att sova ensam.
Något av det värsta som finns faktiskt. Det är kallt och inte mysigt alls ..
Sen hatar jag att vakna på natten helt ensam, vågar typ inte blunda för jag är livrädd så då
ligger jag typ och kallsvettas, ehe. Usch.

3. Jag älskar att äta.
Haha. Inte som det låter faktiskt. Utan jag älskar att fara ut och äta, äta på hotell, bli bortbjuden på mat,
bjuda hem folk osv. Hur mysigt är inte det? Få äta go'mat och vara med massa trevligt folk! Det är något av det bästa jag vet. Har fått det från mormor kan jag säga, vi sitter alltid och drömmer oss bort om hotellfrukost och åhhhhh...

4. Jag tycker att jag är tjock.
Jag vet att jag inte är tjock, men jag tycker det ändå. Visst låter det dumt? Men jag är hur besatt som helst av min vikt, vill typ gå ned än fast jag inte behöver. Sen börjar jag träna, men jag vill ha snabba resultat och då blir jag arg då inget händer också slutar jag träna. Haha! Men så ska det inte bli med friskis, inte.



Eh

Nej, det är inte okej med såhär dålig uppdate - jag vet! Men jag har inte så mycket tid över den här veckan :(
När vi far till fjälls nästa vecka kan jag nästan lova bilder och minst ett inlägg per dag, så!
Har inte så mycket att babbla på om, så godnatt!


HAHA, jag bara älskar att det alltid finns såna här bilder på mammas kamera.
Bild 1. Mamma tar kort utan att jag ser. Asgarvar och visar mig, säger att hon ska ta ett nytt kort.
Bild 2. Kunde inte hålla mig då hon tar kortet och dör ...




Nudlar

Hej!

Har nyss skickat iväg ett meddelande till Erica, hoppas hon svarar snart .. Aja, kom från stallet för en halvtimma sen men det får ni läsa om här.
Hade tänkt göra matte, men jag pallar inte nu. Får se om jag hinner lite innan nio för då blire tv med mami, ska typ fixa nudlar också, så jäkla hungrig.
Blir inte så bra uppdate imorgon, har konfa efter skolan sen drar jag till Alne och har lektion för Julia & Sudden, mer om det får ni också läsa på andra bloggen. ;)





Friskis & Svettis

Hej!

Ganska tur för er & mig att jag har Julia för hon är på mig helaaaa tiden och bah: BLOGGA!!!
Haha! Aja, så nu sitter jag här. Kom från friskis för ett tag sedan, sååå härligt dock kommer jag ha super myche träningsvärk i benen imorgon .. Jaja, vi köpte iaf årskort så nu blire att träna typ 3 dagar i veckan, supergött!
Satte mig förresten och försökte börja på no hemprovet, seriöst o-m-ö-j-l-i-g-t. Ingen aning hur jag ska börja, suck :(



pussen



K-Ä-R-L-E-K

Har nyss sett ponnyakuten, loveit! Jakob är sååå söt, och Viktor är så jävla grym och han är ju söt ah. ^^
Haha, inte för att det är därför jag ser de om ni tror de men, ehe!
Ska se film med systeryster nu, sen blire sängen. Har tiggt skjuts av pappa till skolan imorgon så då får jag sovmorgon, usch vad gött :))







Stall & plugg ..

Hej!

Har inte blivit så bra uppdatering idag som ni kanske märkt? ;) Men jag har varit på stallet och kollat dressyrtävling från 9-4 så idag fick ni stå ut med det, haha! Iaf så har jag fixat spanskaläxan och lite matte. Snart ska jag gå och fortsätta med matten, skriva lite på svenskan och kanske läsa några kapitell i min bok så jag kan skriva en bokrecension på den snart. Min planering är iaf att ligga ganska mycket före i de flesta ämnena så jag slipper plugga som attan när vi åker till fjälls om en vecka. Så nu blir det till att plugga varje ledig minut!


man kan ju undra om jag gilla å va seriös....



Ovärd dag?

Kul att jag inte gjort ett piss idag, suttit vid datorn och ätit en muffins. Mer har jag typ inte gjort ...
Julia och jag är så bra, ni ska bara veta :D



Canon Eos 1000D

Aaaah, längtar. Bara sisådär 2 månader kvar (!!!!) tills jag kan gå runt med min lille goaaa systemkamera. Fota 24/7. Bloggen kommer bli sååå mycket roligare då, bilderna kommer komma hela tiden. Sen kommer ni få massa goa bilder från Rhodos. Gah, jag kan inte vänta.



Någon som har denna? Vad tycker ni om den isf? Nå tips på bra objektiv man kan köpa till? :)




Outfit






byxor - Gina Tricot
Linne - Lindex
Tröja - BikBok

Lovar er att jag kommer ha ångrat mig och bytt tröja innan jag far till HFA. Varför? Jo, jag tycker det ä snyggt att ha tröjan sådär innanför byxorna men jag vet inte hur detser ut på mig OCH jag vet inte om jag vågar. Haha, ibland hatar jag mig själv. Men allvarligt, va tyck ni? ;-)



God morgon

Ska snart dra mig härifrån och fixa mig. Sen vet jag inte vad vi hittar på, får se om jag pallar göra lite läxa för det behövs.. Sen ikväll blir det HFA på stallet, ska äta tacos, leka & se på filmen från Lucian förra året så det ska bli hur kul som helst! Får se om det blir outfit bilder, har ju gammdatorn för mamma tog med andra, och den här är så konstig. Det återstår att se, puss! :)







Let's dance

Sitter med mormor, morfar och ellen och ser Let's Dance, hänger inte med så bra nu men ändå! Äter chips med, den ni. Jag har inte mycket att skriva om dagen, den var typ dryg ;)






Dåligt självförtroende.

Började tänka väldigt mycket på mitt självförtroende idag på sista lektionen. Och det här kommer bli väldigt rörigt och det kan låta väldigt fel, men jag måste bara skriva ut det.
De som känner mig har nog ofta hört saker från mig som tex. Jag vågar inte. Jag kan inte. Jag vill inte. Jag är rädd. När jag säger så om vissa saker kan folk reagera jävligt negativt och tycka att jag är feg osv. Vad de inte tänker på då är att det har inget med att göra att jag är rädd, det är bara något jag säger. Allt hänger på mitt självförtroende. Jag tror att folk ska skratta ut mig, komma med kommentarer som "fan vad dålig du är!" osv. Därför blir jag jävligt förbannad då folk säger att jag är sååååå mesig, för det trycker verkligen ner mig på botten.
Hahah, fint fluminlägg. ;-)

Jag är så less på dig.
Förstår inte hur jag står ut.
Kan du bara lägga av med dina jävla kommentarer?






I'm back baby!

Nu kör jag för fullt igen, ni också va? Har iaf varit hos birgit och ätit idag, sen har jag gjort engelskan och vetni? Imorgon är det fredag, äntligen. Så skönt. Och mormor & morfar ska vara här hela helgen för mamma&pappa ska te sundsvall, kärlek! Nej, vi hörs imorgon. Puss


Ni får en bild på Frallan från hans 1årsdag!



brb, duvet

Ja, alltså. Nej, jag ska skärpa mig snart. Jag är bara inte på humör nu, det går lite utför. Onsdag är jag nog back on track, kanske. Jag hoppas det iaf! Och ni får ju gärna kommentera, det gör ju allt såååå mycket roligare ^^
Nej, nu ska jag dejta sängen, godnatt!



Ut i solen!

Dålig uppdatering. Igen. Förlåt. Jag har ingen blogglust riktigt. Loggade in typ tio gånger och började skriva men allt blev bah konstigt.
Aja, ska ut i skogen med syster, bror & mamma snart. Sen blire no och matte plugg, sen friskis och svettis ikväll med henny, grymt härligt. :)


bild från min födelsedag, eheh



mattu och sis ikväll ♥

Alltså jag vet inte. Jag har ingen ursäkt. Jag har bloggat hur dåligt som helst på slutet. Jag har ju tid, men .. Jag vet bara inte vad jag ska skriva om. Inge bra. Det släpper kanske, det återstår att se!
Om typ 40 minuter åker jag te mattu med henny, kommer bli grymt. Skriver kanske därifrån, puss :)


sweet, man måste bjuda på sig. Nu ska jag fixa mig.




mardrömmar, fyfan

Alltså ja, man sov ju bra inatt? La mig runt halv tolv, kunde inte sova, somnade nog halv ett. Vaknade tre, vaknade fem, vaknade sex, vaknad tio, klev upp halv tolv. Drömde mardrömmar, alltså fyfan trodde det var slut med sånt? Tydligen inte, satan vad rädd jag var .. Vaknar mitt i natten , kallsvettig och klarvaken. Sen kan man inte somna om för man är så jävla rädd, good work :))))
Nu ska jag duscha, synes



soeeet bild duvet




Sorry people

Hej där!

Pallade inte blogga igårkväll, hade annat för mig. Men det var iaf grymt igår, mormor köpte skor & typ en kortärmad blus åt mig, assnygga! Också åt vi lunch på China Tower, mums jao. Sen vid kvart i tre? kom farmor, linis, ellen & tilda. Då for mormor hem också gick vi på Lindex och sen hämta vi ut biljetterna. Filmen var hur grym som helst iaf, helt klart värd att se! När vi kom hit te farmor & farfar så åt vi och sen gjorde jag läxa, också såg vi tv. Bara myste, samma idag typ. Vi hörs, puss


trött cheeeej

Usch va jag är trött .. Jag har verkligen inte mycket att skriva om , orkar inte, haha. Men blir troligtvis inte uppadate förens imorgonkväll, för elva drar jag med mormor till stan sen vid fyra ska jag på bio med kusinerna & syster, haha barnkalas? nejmen, vi ska se trassel iaf, grymT! Sen följer jag med upp te farmor och sover där. :)



Mobilblogg - arenan

Hej! Sitter på arenan med mamma och har nyss ätit gomat. Ska snart dra oss mot biblioteket och sen hem. Vi hörs! :)

she's like suicide

Hej, någon som är lika slut som jag? Shit alltså, det är jobbigt att underhålla en 5årig liten flicka med massor av energi, jag är såååå trött.. Blir tidig kväll ikväll, ska upp typ sju för 25 över 8 åker mami och jag in te stan också ska jag få träna på att sätta i/ut linser sen får jag dem, najsss. Sen på kvällen tror jag vi tar skotern upp till milleniumstugan och äter semlor! Vi hörs hörni, ska sätta mig och skriva ett inlägg på andra bloggen om varför ridningen/hästar är så bra, värt att läsa ;-)


Mobilblogg (H)

hej hörni, sitter på knasiga kojan. Har varit här ett bra tag fast jag är helt slut, lina släpar runt mig överallt. Och yr är jag också, herregud.. Nej, nu sitter jag iaf i en soffa och vilar med farmor, tur det! Snart drar vi på max , gott, vi hörs när jag kommer hem :)

Knasiga kojan, ah duvet?

Godmorgon!

Nyss kommit från duschen, tänkte bara skriva lite innan jag måste göra mig klar. Ska iaf dra till Knasiga kojan med lillkusin & farmor, de skulle komma runt tolv-halv ett. Komma bli mys iaf, sjukt länge sen jag träffa kusin & det var väl ett tag sen jag träffa farmor också tror jag? Aja, vet inte hur det blir när jag kommer hem, om jag drar te ÖOR eller inte. Igår btw, det var grymt. Evelina kom hit sen gick vi upp te henny också satt vi vid datorn en stund sen såg vi solsidan & sen beck. Evelina skrämde skiten ur mig, hahah. Jag satt i mitten också såg vi beckoch jag var typ skiträdd också jag bah "vem äre där?" också slängde sig evelina mot mig och bah "DÖDAREEEEEEEN!" ahahahhahhaah, för det första eveeee - inte okej, okej? och för det andra - det heter mördare? ;-)
PUSS



skoter♥

Hej allihopaa!

Har nästan nyss kommit hem från en 3h lång skotertur, såååå härligt. Perfekt väder verkligen!
Ska snart dra mig från datorn och fortsätta de vänner ^^ Ikväll ska jag nog se film med bästa hennu & kanske evelina, ska fråga henne nu. puss!


six times, over n over



Dagen i bilder!






vaknade & såg vänner, åt ballerina kladdkaka, målade i datarummet, duschade, provade mitt nya som kommer bli aaaaaassnyggt te sommarn!
& nu ska jag gå och skriva ut foton:







Debatt - Kissie

Alltså HAHA, såg nyss debatt & jag blev fan arg. Jag kan väl börja med att säga att jag gillar inte Kissie, har aldrig gjort det, men nu när jag tänker efter. Vi har väl ingen rätt att hata henne för att hon lever sitt liv? Hon vill leva som hon gör & då ska hon ju få det, det är inget fel på henne. Sen att de sitter och säger att det är hennes fel att det är fler tjejer som får anorexia, vafan är det liksom? Nej, haha, det där var bara fult. :)



busigt

sitter i vårt grupprum med berecka & malin (-.-), bah skämta ... ellö? nej, seriöst, elak jag är. ihihhih.
Aja, vi ska filma snart iaf, men jag pallar inte byta byxor, men jao. Slutar om 30 min(!!!!!!!!!) sportlov
Halv fyra blire optikern och fixa linser, äntligen! 
Nej, vi hörs när jag kommer hem, puss



pannkaka, mmmm

ska hjälpa mamma att fixa pannkaka snart, gott. Tänkte faktiskt vara duktig idag & göra lite no, men jag fatta inte mycke av frågorna? Aja, lite fick jag gjort iaf. Efter maten kanske jag kör lite styrka , fast vene om jag pallar eftersom jag ska till stallet vid åtta..


var jag blond i somras eller vad? :o



lonely , we are so lonely

Hej!

Sitter här i vårt lilla grupprum med Malin och ska fixa till vårt bildspel, haha, det kommer suga.. Har typ elelvans val & vi är de ENDA som har bildspel, lol. Ingen lärare här heller, chilla läget jååååååå!
Nej , nu kanske vi ska fortsätta, puss ;)



jäkla klant

Kan man ju minst sagt säga? Glömde kameran hemma så det blir inga bilder, suck ...
Men det var mysigt där iaf, fick fläsk & potatis typ också semlor till efterrätt, mums! Sitter och ser på "Sveriges mästerkock" eller vad det heter? nu, har typ nyss duschat också, freeeesh.
Nej, vi hörs. imorgon slutar vi 12, kerlek



mormor & morfarღ

drar till mormor & morfar och äter, mums. Kommer kanske bilder ikväll, annars blir det imorgon!






hoppsan!

hej!

Jag är ledsen att jag inte skrivit sen i söndags, har haft fullt upp. Måndagen så var det stallet hela dagen, flyttade hästen och så, tisdagen blev de också stallet hela dagen sen mormor på kvällen. Imorse mådde jag inge bra så jag stanna hemma, skönt ändåeee. Lite synd att jag missa backhoppningen ändå, fast det skulle vara sjukt läskigt, har haft panik inför det men ja , haha ....
Nej nu ska jag fortsätta lyssna på musik och chilla, puss!



RSS 2.0