Dagens och morgondagens planer

Ligger i sängen med Agnes nu, vi ska sova i samma säng. Ja, vi vet att det kan misstolkas men... Som sagt, vi åkte till Ella vid 14.15, hämtade Ella, red, mockade 5 boxar och vi dog, så till slut var det krig inne i stallet... Sist så fyllde vi alla hönät och blev hämtad vid 17.00. Kom hem, och medans Agnes duschade så försökte jag att träna med hennes hantlar. Vid 17.30 startade vi datorn och sedan typ 20 minuter senare åt vid gopizza och en timme senare, alltså runt 19.00 befann vi oss hos mig. Då tog vi en prommis till Kvantum och köpte chips, dricka, gurka och godis.

Nu kanske ni undrar varför vi köpte just en gurka? Jo, det är så att vi ska dippa gurka. Haha, men sen timme senare var vi hemma igen. Då blev det direkt att hacka och fixa alla smaskigheter och begav oss ner till mitt rum. Runt 21.00 snåret så såg vi på Irene Huss, som vi tyckte slutade grymt dåligt. Så ja, nu ligger vi bara här och ska väl sova snart eftersom vi ska på stan imorgon runt 12 snåret en snabbis och träffa Lelle. Blir ingen Sudden imorgon eftersom han är halt just nu och jag ska inte dit. Agnes hälsar att imorgon skriver hon om dagens ridpass, sov sött♥

Jullan här

Hej, just nu är jag hos Agnes och vi väntar på att klockan ska bli 14.30 så att vi kan åka till Ella bella. Jag håller eller försöker att fixa Agnes nya blogg, men det går apa. Agnes håller iallafall på att greja med hennes pappas nokia mobil för hon måste byta till den eftersom hennes är cp. Så nu vet ni det :) Haha, aa. Men vi kommer hem vid 17-18.00, så då om vi hinner ska vi till ÖOR annars drar vi direkt hem till mig.
Mer bloggning ikväll.

Godmorgon!

Hej på er, vaknade för en timma sedan och är dötrött än så ska gå ner och träna lite och duscha så jag vaknar till! Efter det ska jag fixa mig och strax innan 13.00 kommer Jullan, ser väl vad vi gör då. Sen åker vi ju till Ella, ska rida och fixa stallet. Efter det åker vi hit igen också ska jag duscha osv. innan vi äter och efter det skulle vi kanske till ÖOR också hämtar Jullans mamma oss där 19.00 också drar vi till henne. Då ska vi ut och gå/jogga antagligen, sen sover jag hos henne och imorgon åker vi till Sudden!

Film/bilder från idag kommer antagligen sen, ska även ta med mitt USB till Jullan så kan jag ladda över bilderna från sist :) 



I will never ever let go. ♥

Dagens inköp!

Bilderna är grymt fula, men jag snabbknäppte bara så!



Babyblå filt (som ser vit ut ....) från Ikea, älskar filtar♥



En till ram som man kan ha tre kort i. Har en på mitt rum med Picca, men denna ska fyllas med kort av sessan! 



Ear Cuff och örhängen från Glitter.



Svart mössa från Hööks & svart pannband från stadium som jag kan ha i stallet när jag har uppsatt.



Stickad tröja från Gina. (sista bilden försökte jag ta kort på en ficka men aa -.-)


(fint med lådan i bakgrunden -.-)
De här ridbyxorna, var 50%. De är lite stora nere vid benen, men man har ju ridstövlar/chaps så det syns inte! :)


Fick ingen bra bild på tröjan, ni ser väl imorgon!




Också de här schabraket! Trodde de skulle finnas i svart men ikket, så det fick bli ett mörkgrått. Dock ser det brunt ut ibland, fick lite panik när jag kom hem men det ÄR grått! 

Sedan köpte mamma saxar så jag tog en som jag ska ha i stallet, köpte även en låda som jag ska se om den får plats i sadelkammaren så kan jag ha alla saker där!

Julia imorgon!

Tjaa! Kom hem för ungefär en timma sedan, håller på att ladda in bilder på det jag köpt nu så bilder kommer.

Imorgon ska Jullan komma hit runt ett, sedan skjutsar mormor oss till Ella runt halv tre. Ska rida igenom henne då jag inte ridit henne sedan i tisdags .. Inte så hårt pass, bara känna på henne och få henne att slappna av och ta't lugnt! Ska även inviga nya schabraket och se hur det ser ut på, frisera henne ska jag också. ;)

Sedan åker vi hit och äter, går på Ica kanskeee och sedan ska jag kanske sova hos Jullan och följa henne till Sudden på tisdag - vi ser väl! 



I wan't to feel goooood!

Tränade jävel tidigare, skulle cykla på cykeln men det var så tråkigt så gav upp efter 6 minuter. Då körde jag massa armträning ist, med hantlarna. Så jävla gööööött, skönt som bara den . Lyssna på gomusik och bara köra på, gjorde massor med saker. Vi ser väl hur ont jag har imorgon - dock är det värteee!


Let's gooo!

Nu drar jag till Linnea, höres imorgonkväll! (kommer upp några tidsinställda imorgon, kanske.)



You think it's easy? Think again.



Vem som än gjort denna video, den är grym. Den är helt perfekt! 
Så nu, ni som tycker att ridning inte är en sport. Att det bara är en töntig sak man gör bara för att. Att man inte behöver vara bra för att klara det. Ni som bara tror att vi sitter där och åker med .. TITTA på denna video, tänk igen - tänk om - och förstå att det är mycket mer än ni tror. 



Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Tjaa! Dagen än så länge har varit grymt ovärd. Ska gå och borsta tänderna, träna, duscha och fixa mig nu. 
Efter det far jag nog till Linnea, ska vara där ett tag, ska fixa oss osv. sedan drar vi iväg och busaaaa. Tagga kvällen, hoppas den blir gryyym. Kameran häng nog med, så får väl se om det blir några bilder!

Dock blir det ingen sen kväll, eftersom vi far till Sundsvall typ 8-9 imorgon bitti, men men. :) 




Alltså meningen, texten, allt med låten är så klockrent. Pepp!

Lite ångest ..

Jag får typ panik, jag vet inte vad jag ska köpa imorgon! Finns massor jag vill ha, men jag måste inte ha det egentligen.. Hatar att fara på hästaffärer, det är så mycket man vill ha också köper man för lite sen ångrar man sig! Haha, big problems vetni. Vad jag vet och är hundra på är iaf att jag ska köpa ett svart allround schabrak och ett svart grimskaft. 

Sedan ska mamma köpa ridbyxor åt mig, och en mössa ska jag också ha. Och justja, vinterridhandskar då mina är spårlöst försvunna! 
Vi ser väl vad jag kommer hem med imorgon helt enkelt, puss :)



And one more!

Här hittar du tävlingen!

älska tävlingar, haha!

Här hittar ni tävlingen!

Sväva på moln, inget får dra ner mig nu.

Tagga lovet som fan nu, känns som om att det kommer bli grymt av vad som redan är inplanerat! Blir Sundsvall på Söndag istället, så imorgon får vi se om jag dra te Ella. Ska iaf till Linnea och sen ska vi till Alice på kvällen med några andra, najs deee. Ska även träffa Mattu, ett måste helt klart! Sedan ska jag hinna med massa annat med, åh satan.

TAGGA. 

åh plutt ♥

I don't belong there, you know I'm right.


You found me

Tjaa! Seg fredag, jäpp. Fast nej, haha ändå inte. Men for som sagt till gammelfarmor efter skolan, var jättemysigt. Vi fikade och pratade om mig och min bror när vi var små typ! Så kul att höra henne berätta om när man var liten, älskar att höra vad man gjorde osv. eftersom man själv inte kommer ihåg.
Som min brorsa när jag var nyfödd typ, då hade farmor hållt i mig också hade brorsan blivit jätteavis och gått och sagt till mamma bah, "kan du ta den där?" haha! Han var ju bara 2 då, så haha .. Men efter det var han snällare, vi var bestfrieeends när vi var små ju. Nej men typ, haha ♥

Oj, inte så intressant men aja. Efter det for vi och köpte svart hårspray till Ellen också for vi hem och gjorde pizza. Åt, fixade Ellens hår. Plattade och sprayade i svart färg också for hon på halloweengrej. Nu har jag iaf nyss duschat och sitter här. Ska snart gå ner och se på idol med mamma och pappa!

Lite bilder från idag kommer senare. Tagga sundsvall imorgon jao!



How could you be so heartless .



Nu -

Träna och duscha, sedan frukt och Criminal Minds och efter det blir det till att sova. Sista skoldagen innan lovet imorgon, chilldag. Har hk där vi ska lämna in hemprovet och baka kladdkaka, musik, lunch, spanska och slöjd. Sedan ska jag, papi och syrran till pappas farmor så uppdateringen får ni vänta med!


Bea Sparky Favor - Handdukarna!

Är äntligen klar med handdukarna!! De lagga jävel och broderimaskinen förstörde litegranna på ena broderiet så .. Menmen, jag överlever - är nöjd ändå ;)



Här ser ni där broderimaskinen förstörde .. Blev världens mellanrum mellan A och V . 



Också minihandduken!

Dagens diss ..

.. Går till folk som säger öppet och HÖGT bland folk om man står ett par stycken och pratar "Hördu, jag måste snacka med dig.." Det tycker jag är jättefult. Vill man snacka med någon om något viktigt, då kan man säga det när de är ensamma, inte dra upp det till en början bland massa andra. Bara för att visa de andra att HA ni får inte veta. Det är fult och jag hatar när folk säger så till mig, då skäms jag. Jag tycker det är så fult bara, kan inte riktigt förklara. 

.. KYLAN. Jag tror jag dör. Det är bara ca -5 på morgonen men jag fryser ändå arslet av mig så fort jag går utanför dörren. Usch, sommar tack!


Alla behöver någon - I believe in YOU.

"Spelar ingen roll
Vad nån annan säger om dig
Tro på dig själv
Du e bra som du e

Ingenting kan stoppa dig
Ingenting får hindra dig
Du bestämmer vad du gör
känn dig aldrig utanför

Våga visa att du kan
Ge inte upp och din dröm blir sann
Allt du önskar kan du få
om du bara kämpar på"

Dessa är nog något av de klokaste jag läst/hört. Och även något av det svåraste som finns att följa. Har jag inte rätt? 
Man ska inte bry sig om vad som sägs om en, man ska bara tänka att de är avis för det är just vad de är. Jag menar, VARFÖR lägga så himla mycket tid att prata skit om någon bara för att? Det är såklart man är avundsjuk på den personen då, så är det bara - vare sig man väl erkänna det eller inte, långt där inne är det så. Just därför bör man inte bry sig, men .. hur lätt är det? Inte det lättaste, precis.

Att höra folk prata om en, höra hur rykten sprids eller hur ens så kallade vänner säger något illa om en bakom ryggen på en det är inte de bästa som finns. Man blir ledsen, det får man. Men bör man deppa ihop över det, EGENTLIGEN? Ärligt? Nej, det bör man inte. Den "vännen" är inte värd dig, somfan heller. Du ska titta ner på dem, säga att de sårade dig men du bryr dig inte längre - säg det bara. För när du väl sagt det, kan du kanske släppa taget for real.

Detta är inte det lättaste, det vet jag. Jag har tagit skit, jag har tagit att mina "vänner" ljugit mig rakt upp i ansiktet, jag har tagit hugg i ryggen och jag har gråtit. Och det är där det brukar gå utför för mig, jag har svårt att ta mig tillbaka. Att kunna lita på någon igen, men kämpa ändå. Det är värt det tillslut. Det måste det vara. Allt är möjligt, bara man vill.


Ingen har rätt att trycka ner dig. Ingen har rätt att snacka skit om dig. Därför bör man inte bry sig, titta på personen och säg som det är. Jag själv skulle säga något i stil med "Jag tycker ärligt synd om dig. Att du har så tråkigt liv att du måste få andra att GRÅTA av smärta. Tack för att du fick mig inse att jag är lyckligare utan dig!"

Alla behöver någon som tror på dem, ALLA. Så var glad för andras framgångar, peppa dem när det går dåligt och var trevlig - de vinner du på, GARANTERAT! 



Hosta är inge kul, noway.

Hej på er! Jag är så less på att vara förkyld nu, drygast är ju hostan .. Imorse hostade jag så mycket så jag trodde jag skulle spy, inge kul alls. Nej, det är bara att ta hand om se´ så ordnar de sig nog! 

Blir ingen Ella ikväll, Julia skulle inte hinna rida så då kände inte jag för att rida heller. Kändes lite skönt ändå, har frusit hela dagen ÄN fast jag varit inne. Nog för att jag fryser väldigt lätt men jag har ändå gått runt i tjocktröja? Äckligt.

Nu ska jag gå och fixa frukt och varm O'boy och se Bonde söker fru men min lilla familj ♥ 
Trevlig kväll, puss! 


Foto: Malin Häggström.

Nytt på G!



När Julia och jag hade varit hos Ella i Söndags så fixade vi lite med det nya! Börjar närma sig nu, känns skitkul att äntligen få ordning på det. Och börja om

Nej, klura på det ni. Tror ni det kommer bli bra? :D

Satsdelar in my (L)

Njaaa, eller det är ganska lätt så haha.. Det är INTE det värsta jag gjort om man säger så! Vi har iaf svenska nu, satsdelar håller vi på med om ni inte förstod det? Jag plugga jävel, fast jag är snart klar så jag busa lite och skriver här istället. Men sedan har vi so och sedan slutar vi, skööööönt! När jag kommer hem ska jag göra klart hemprovet, städa och fara till Ella. Underbart, vi hörs!

I guess I need you, baby.

I can be tough
I can be strong
But with you, It's not like that at all

Theres a girl who gives a shit
Behind this wall
You just walk through it

And I remember all those crazy thing you said
You left them running through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here


Ni vet känslan när allt går åt rätt håll? När man känner att nu, nu glömmer jag den här skiten. Lämnar allt bakom mig och fokuserar på det POSITIVA i mitt liv också funkar det. Den känslan, den är t o p p e n. Men sen, när man känner att det är något längst inne som bara gnager och slår och det funkar inte och allt bara faller ner igen .. Den känslan är i n t e toppen. 
Nog med depp, förlåt för att ni får stå ut med det. 


Godnatt hälsar Ella och Matrix!



Kassa mobilbilder .. Och Ella var inte så värst intresserad av att bli fotad så ännu mer fail där! 
Men nu ska jag mysa ner mig i soffan och se tv, sedan blir det sängen så godnatt. Hästarna hälsar också godnatt ;)

Ella 25/10

Jaa, min planering föll ihop totalt så den är inte så värd att tas upp här! Kan iaf säga att jag hade planerat in massa travarbete, galopp, skänkelvikningar osv.. 

Det enda jag höll fast vid var att skritta fram länge, det är verkligen något jag är dålig på. Jag har så lite tålamod men idag bestämde jag mig för att jag fick inte slarva då det är viktigt för Ella att få skritta fram länge. Så jag skrittade 6 varv (tre i höger och tre i vänster, exakt) vilket tog ca. 10 minuter. Och ärligt tror jag att det är nyckeln till ett lyckat ridpass för oss, att skritta fram länge. För det gick så himla bra! Hon var lugn, stadig och lyssnade superbra för minsta lilla. Är så stolt över min tjej ♥

Skritten sitter nästan perfekt nu, så gott som och nu ska vi träna mer på traven - att få en stadig form och ett lugnt tempo! Det är vårt mål nu, tills det sitter och det får ta hur lång tid som helst. 

Och justja, anledningen till att passet inte blev som det skulle - planen var jättehård och frusen vilket ledde till att Ella var lite osäker och jag tyckte det var obehagligt att låta henne trava på det stenhårda. Tog bara lite trav så att hon fick springa litegranna. 



Åker till hästarna!

Hej! 

Skulle egentlige iväg och rida med Julia runt åtta men det blev ändrade planer så ska dra mig dit nu. Julia är redan där. Har planerat hela ridpasset i förväg så ska jag se om jag kan hålla det! Planeringen kommer upp sedan, även hur det gick. Puss! ♥

I wish.

Vad jag önskar mig mest är att få träna för någon med Ella, få tips så att vi kan gå vidare. Visst, vi kan klara det själva men det skulle vara en stor hjälp om man fick träna någon. Dock är problemet att .. det finns nog ingen jag kan träna för, inte med Ella iaf. 
Varför? Jo, för att hon inte kan ridas som en "vanlig" dressyrhäst t.ex. och då tror inte jag att jag kan få de rätta tipsen för att vi ska gå vidare av en dressyrtränare typ. Ska jag träna för någon med henne, måste det vara någon som vet hur det är för mig att sitta på henne och inte kunna rida som jag brukar. Jag måste ju ändra mig bra mycket när jag sitter upp på henne! Jag kan inte rida på helsträckta tyglar, jag kan inte ta i henne för mycket och det är bara så annorlunda. Och det är lite drygt att veta att det nog inte finns någon jag kan träna för . :(


Förkyld

Hej! 

Idag är jag hemma, har varit så förkyld och har världens hosta så jag kände att det var bättre att vara hemma. Sov till halv ett, vilket var skönt för det behövdes verkligen! Har varit så trött på sistone, lagt mig sent och tvingat mig upp tidigt - även nu i helgen .. Dumt gjort, så nu blir det att gå och lägga sig tidigt i veckan :) 
Lär dock inte kunna somna ikväll eftersom jag vaknade så sent ... Menmen, får göra det bästa av dagen som är kvar. Jag ska jobba ikapp i matten, försöka göra klart hemprovet och sedan så ska jag vila. Vi ses och hörs!


Film


Sådärja! Inte alls fint, menmen .. Och det ser jättehemskt ut på slutet när hon håller på som värst för det ser verkligen ut somm om jag sitter och rycker upp huvudet på henne men jag kan försäkra er om att så var inte fallet. Som sagt, inte så fint men ni lär nog får er ett gott skratt! ;)

Dagens fiasko, även kallat ridpass!

Haha, vad ska man säga? Ett gott skratt fick vi oss iaf! Ella tyckte det var jättekul med bommar och var hur taggad som helst. 
Då travade jag runt på volt och red över en bom sedan svängde jag direkt efter så att hon inte fick chansen att springa iväg vilket funkade superbra så då kunde jag börja rida över lite fler bommar osv. Det blev ingen hoppning som planerat då jag kände mig för osäker, för hon körde rodeo nämligen! Hon fattade galopp innan bommen, hoppade klumpigt över och började bocka och där satt jag som o_O haha.. Men jag höll inte på ramla av så det gick bra ändå, och drev jag på så gav hon sig tillslut.

Men jag hade ändå en ganska bra känsla idag, hon var någorlunda lugn och jag är nöjd över min fina tjej!
Julia har gjort en film från idag som snart är klar så ni får den senare, även bilder ;)



Håll tummarna med mig!!

Åh, Julia kanske inte kan följa imorgon och följer hon inte så blir det ingen hoppning och inga bilder. Så nu får ni hålla tummarna med mig inför imorgon, okej? ♥

Jag lär nog hoppa ganska lågt imorgon, då jag inte känner mig så säker med henne i hoppningen då jag inte hoppat seriöst och hon har nog inte hoppat så seriöst än heller .. Hade tänkt låna Jullans ridväst, då känner man sig ju mycket säkrare så, men den är på Alne så då frågade jag Henny men hon skulle ha sin så det sket sig. Menmen, vi får väl hoppa lite småhinder fast det funkar :) 
Mamma och jag letar för fullt efter en ridväst, känns onödigt att köpa en sprillans ny då de faktiskt går på över 1000kr och jag kommer ju inte använda den så hemskt ofta!

Men tillbaka till det jag skulle skriva om, nämligen vad/hur jag tänkt hoppa. Som det ser ut nu så ska jag hoppa på en åtta, alltså att jag rider på volt, hoppar och byter varv. Också rulla på så! Fast först lär jag hoppa bara "vanligt" för att få känna hur hon känns. Sedan lär vi nog inte göra galoppombyten då jag inte vet om hon kan det, men vi ser väl. No one knows!


It gets harder everyday.

Livet är bra roligt, för två år sedan hade jag chansen.
Ska vi vänta två år till igen nu eller?
Jag pallar inte ta det här mer, jag önskar jag kunde vrida tillbaka tiden
För då skulle jag göra om allt, göra annorlunda, göra bättre.
Då kanske det skulle vara bra nu.

Du är min högsta önskan, men jag vet att det aldrig kommer funka.
you're everything and more.



Inköpslista - Hööks

Har suttit och kollat på Hööks hemsida, kollat runt på lite saker som jag bör köpa och hur mycket det lär bli. Kom upp i ca. 400 kr så jag ska ner och kolla hur det står till med pengarna och hoppas på det bästa!

Detta är vad jag ska köpa. Sedan ska mamma köpa ett par ridbyxor åt mig tror jag det var sagt? Och förresten, jag är inte så insatt i det här med putsning. Älskar att putsa men jag har bara tagit det som funnits när jag putsade åt Picca osv. Så nu undrar jag bara, måste man använda både lädertvål och läderbalsam? Eller räcker det med en av dem? Vad tycker ni? :)



Sedan är jag såhääääär sugen på att köpa det här och ha som dressyrträns och det andra som hopp/uterittsträns. Men jag har inte råd :( 
Fast ni måste ju erkänna att det är dösnyggt och att Ella skulle vara hur söt som helst i det? Det är dock ett ponnyträns, men det finns i Cob så Ellsan skulle kunna ha det! ♥

Nu ska jag ner och städa och räkna pengar, hörs!

Falsterbo 2012.

Gaah, gud vad jag längtar till nästa sommar!! Vi har planerat och velat åka ner till Skåne ett bra tag och sedan bestämde vi att vi ska dit nästa sommar, då sa jag lite på skämt att "då kan vi ju fara på Falsterbo Horse Show" och snälla föräldrar man har så gick de med på det. Kommer bara vara där en dag då vi ska hinna med mycket annan och vi ska även på Grönalund, Liseberg och Ullared så vi kommer göra av med bra mycket pengar ;)

Men en dag är det ju iaf, underbart. Ska börja spara pengar snart. Vi ska till Sundsvall nästa helg, alltså Hööks, Ikea, Birsta så nu sparar jag ju till det men direkt efter det börjar jag spara till Falsterbo!! Och nästa år i Januari så har jag betalat av klart till pappa så då får jag 500kr/månad igen så så då har jag planerat att lägga undan 200-300 kronor i månaden till Falsterbo. Även varje liten peng jag får bara för att kommer sparas, även det mesta jag kommer få på min födelsedag och i julklapp kommer sparas!

Vi ska ju som sagt på Ullared också, så jag lär väl köpa något hästrelaterat där med. Men det är ju alltid bra att ha överflöd med pengar! Det känns som det borde bli bra mycket, till Stockholm Horse Show förra året hade jag ca. 3000 tror jag? Och det sparade jag ju ihop på ca. 3 månader .. Dock så sålde jag ju min minidator så det bidrog ju till lite mer än hälften men jag har lite saker på G som jag kan tänka mig att sälja! 

På tal om det förresten, ingen som är intresserad av hästböcker från Pollux? Eller dataspel, dvd, fotoalbum osv. Jag har massaaa böcker till salu så det är bara att kommentera/mejla ([email protected]) om ni är intresserade! :)



1 månad och 25 dagar ..

Tänker tillbaka på tiden vi hade, du betyder mer än du kan förstå. Fortfarande. ♥



Blandade klipp med Ella.

Kändes så tråkigt med bara från idag, då det var så kort så jag slängde in lite mer :)



Vad är detta för gångart, lilla vännen?

Haha, så sjukt söt hon är!
Finns inte så mycket att säga om dagen, körde lite träning från marken med lilltjejen. Hon var jätteofokuserad och jag med, så efter ca. tio minuter släppte jag henne på planen istället. Hon tyckte det var skitkul och for runt och bokade och sparka bakut, sötan! Hon fick springa i ca. 5 minuter och sedan gick jag med henne lite också fick hon gå ut i hagen igen.
Har en film, om ni vill se? Ska fixa den nu :)

Imorgon vare ju tänkt att jag skulle hoppa, men jag tror jag tar det på söndag istället. Om Julia kan följa vill säga. Isf så släpper jag henne kanske på planen igen imorgon, fast längre så hon verkligen får springa av sig. Vi ser väl :)

Ponny ♥

Saknar ponnytiden grymt mycket, hoppas verkligen inte jag blir längre. Vill så gärna köpa en ponny när jag får råd/tid!!

Någon av dessa skulle inte sitta helt fel, fast den första är ju bara fyra och den sista är det så lite info om men ja. De verkar så goa! Nu låter det som om att jag ska köpa häst, men så är det absolut inte.
Den första
Den andra
Den tredje
Det skulle vara så kul att köpa häst nu, gud vad jag längtar!

Just nu!

Te, banan, myskläder och varma tjocksockar ♥

Så ovärd dag!

Denna dagen har varit totalt värdelös. Vaknade och hade typ ingen röst och var dödstrött, for till skolan och lät jättekonstig för jag håller på att bli förkyld så min röst bah svek mig - inte okej.
På gympan spela vi pingis och jag blev så himla yr så jag trodde jag skulle svimma så jag satte mig på en bänk och titta på de sista fem-tio minutrarna. När jag kom hem så chilla jag framför tvn och sedan gjorde pappa och jag mat och sedan dess har jag suttit här. Sett på Sanning och konsekvens & Ponnyakuten.

Egentligen var det väl bra att denna dagen blev så slapp, med tanke på hur jag mår men känns ändå så värdelöst haha! Nej, nu ska jag dra mig ner och träna. Imorgon ska jag till Ella, ska försöka träna från marken och släppa henne. Lördag ska jag hoppa och söndag ser vi.

hahahaha, jag bjuu

Ston, och deras personlighet.

Visste ni att jag aldrig fastnat för ett sto förut? Ella är det första stoet som jag tycker om. Har faktiskt aldrig tänkt på det förut, men så är det. Och jag har aldrig gillat ston bara, de är så .. stoiga. Haha! Men ni förstår nog vad jag menar. Jag skulle ju inte välja bort Ella, eller någon annan, bara för att de är ett sto men jag har aldrig tyckt om ett sto. För mig har det varit valackar - Hunter, Karamell, Granit och Piccabbo.
Men nu, nu har jag ju plötsligt ett sto. Och det är ganska annorlunda kan jag säga. Ella är verkligen ett sto hon också, så det känns ju lite annorlunda men det funkar.

Men vad är skillnaden då? Jaa, Ella tjurar ihop så lätt och när hon väl gör det kan hon vara svår att få tillbaka vilket leder till att jag tjurar ihop och då är vi två små bitchar som inte orkar ett skvatt. Hon lockar verkligen fram mina dåliga sidor tack vare hennes alla olater, bus och stoigheter men jag ska inte bara få det att låta dåligt! Det är självklart kul eftersom att hon får mig att jobba med mig själv också.

Ella är ju som sagt ett riktigt sto och hon har många dumheter för sig som verkligen får mig att tappa tålamodet. Vissa dagar vägrar hon gå den lilla biten från hagen til stallet och det kan ta upp till tio minuter att få in henne. Varje gång jag ska hoppa upp tvärbackar hon, kastar med huvudet, svänger runt osv. vilket är väldigt drygt och det kan ta tio minuter innan jag kommer upp. Dock så blir hon lugn när jag väl är uppe, så jag antar att det bara är dumheter och att hon är lite trotsig haha. När hon är less så är hon inte sen med att visa det, då är det bara att hänga med. Hon springer på, drar och tittar på stjärnorna när hon är less på ridningen eller om jag gör fel. Blir hon less när jag tränar från marken så tar hon gärna till med några bocksprång. Ja, hon är speciell lilla tjejen men hon är ju som sagt ett sto och ganska ung i huvudet och ridningen än fast hon är åtta. Jag tror absolut hon kommer bli bättre med åren, men hennes stoighet och personlighet kommer alltid finnas där!

När jag höll på med Piccabbo var allt så enkelt jämfört med Ella. Han gjorde aldrig något "dumt", han hängde alltid på och gjorde alltid som man ville och gjorde han inte det räckte det med att säga till han lite så var med på.
Så det är en stor förändring att gå från honom till Ella, men jag tycker om henne och det är huvudsaken. Hon har ju en sjuhelsikes personlighet iaf!


Gårdagens ridning

Gick inge bra, nej. Började med att det tog typ fem minuter innan jag kom upp pga. att Ella håller på att backa och snurra runt osv ... Slutade med att Julia fick hålla i henne, då kom jag upp och väl uppe blir hon kolugn. Haha vad händer liksom?

Aja, i traven vet jag INTE vad hon höll på med! Slängde med huvudet och flög omkring, herregud. Så vi skrittade mest. Lite skänkelvikning och bakdelsvändningar, volter, halter osv. I skritten gick det faktiskt jättebra tillslut! Hon fick en stadig form och var jätteduktig, lilltjejen. :) 

Red i 25 minuter ungefär, sedan så fick hon gå in och äta mat och mysa.


Slapptorsdag!

Pappa ska skjutsa oss till skolan idag, eftersom jag kom hem så sent igår. Plus att jag håller på att bli förkyld, mår inge bra så jag behöver all sömn jag kan få!
Idag blir det iaf slappdag, orkade inte fixa mig så det bli uppsatt, jeans och huvtröja. Mys♥

saknar lillkusin!

Onsdag 19/10

Tja! Har varit en sväng på stan idag med bästa brudarna Sandra och Linnea. Vi var och fikade och gick runt bara, kul det med haha. Kom hem strax efter fem och nu ska jag snart gå och ta in mina ridkläder och träna på spanska glosorna. 

Ska förhoppningsvis rida på plan med Julia, hon trodde hon kunde komma. Ska dit strax efter halv sju och mocka, fylla hö osv. sedan kommer Julia runt åtta så då rider vi. Hade tänkt rida dressyr, även rida över bommar lite för att hon inte ska bli så upp i varv så fort hon ser dem. Det blir nog bra, vi hörs!


But worst of all, to be without you

I'm waiting for my dream and dreams can come true.
Cause you belong to me.

Efter allt vi gått igenom, borde väl det betyda något.
Jag hatar den här skiten, dö.

miss those happy days

Tävling - sommarponnyer.blogg.se

Anmäl er här! :)))

Blå/svart outfit!


HAHA, kommentera inte min failade redigering. Slängde bara ihop den lite snabbt, också sitter jag vid bärbara vilket gör allt mycket svårare ;)

Aja, nu äre bara att börja spara.. 
Scabrak, benlindor och pannband från kyro.blogg.se och resten från hööks. :)

Gårdagen

Hej på er! Hann inte skriva igår, eller hade inte lust. Var så himla arg och besviken på mig själv igår, och även lite på Ella.. Dumt, men sant.

Tappade lusten och motivationen ganska snabbt till att träna från marken. Det blev mörkt och Ella och jag var INTE överens för fem öre.
Började med att hon inte ville följa med till stallet, dock så löste vi det ganska snabbt. Jag tog ett stadigt tag i grimskaftet och stod så tills hon gick, så hon förstod att jag inte skulle ge mig. Då följde hon med, tills vi kom bortanför hagen och hon bestämde sig för att nu ville hon inte mer.
Och i det läget funkar INGET. Stod i säkert fem minuter innan hon tog ett steg framåt för att sedan frysa fast igen.

I det läget blir jag så frustrerad och tappar tålamodet, och Ella tjurar ihop och INGET funkar.. Då känner jag mig så värdelös och det känns verkligen som om hon avskyr mig i det läget.

Fick in henne tillslut och borstade igenom henne noga, fixade hovarna, borstade igenom man och svans och sprutade i pälsglans. Sedan pussades vi lite också fick hon gå ut igen.

Jag trodde verkligen inte att det skulle bli såhär mycket jobb med Ella, trodde jag verkligen inte. Trodde ärligt inte att jag skulle behöva jobba med henne så mycket jag gör/MÅSTE GÖRA. Det känns omöjligt ibland, som igår, men jag vet att det kommer löna sig tillslut. Det är bara att köra på och hallå huvudet högt!

Måndag 17/10 - 2011

Tjaa! Bara jag som tycker allt går alldeles för snabbt nu? Allt bara swoosh, borta, hejdå. Det känns verkligen så! Dagarna bara flyter på, livet går alldeles för snabbt nu. Usch då. 

Nej, ska snart äta och sedan ska jag till Ella. Ska pyssla med henne massa och sedan tänkte jag träna lite från marken, tempoväxlingar och stopp. Även flytta, känns som det är det vi behöver träna på. Film på det kommer ikväll eller imorgon, beroende på när jag kommer hem och hur snabb jag är med läxan ;)


Stackars oss!

Ja, så synd om mig och älsklingstjejen nu! Hon står bara och blir tjock och jag sitter här och längtar efter att få hoppa och köra massa hjärngympa men hela min högersida är totaldöd. Haha, det blir typ bara värre, hur det nu är möjligt!! Armen gör ont som faaan och jag kan inte ligga på högersidan, rör någon min höft så gör det så grymt ont. Så ja, känns ganska ovärt att åka till Ella och stå där och klaga. Därför får hon vila också tar vi en jobbarvecka nästa vecka, då ska vi köra järnet. Har planerat in att hoppa, köra ett riktigt dressyrpass, träna från marken, rida barbacka och leka! Kommer bli jättebra det, verkligen. :)

Men istället för att sitta hemma ikväll så ska jag dra på ku några timmar. Ska träffa Linnea, och massa andra såklart! Bör nog gå och fixa mig nu, Malin kommer om en halvtimma typ. 
Vi hörs senare!

Älska att va seriös alltså! Rhodos ♥

Nu - sallad och hemprov!

Skulle egentligen fixa massa gofrukter och fixa hemprov, men vi hade inge mycket frukt så det fick bli sallad som var över sen vi åt tacos. Funkar de med!


Ingen Ella ikväll :(

Det blir ingen Ella ikväll, jag varken orkar eller kan. Ramlade i trappen igårkväll och slog i höften, det gör fortfarande grymt ont så jag ska vila ikväll också ska jag antingen träna från marken eller hoppa imorgon - beroende på hur jag mår!

Nästa vecka så ser vi hur ofta jag kan ta mig dit, pappa jobbar ju. Men ska iaf försöka ta mig dit så gott som varje dag, så hon får en lite jobbarvecka. Ska även försöka få med Jullan så ni får bilder, hon har aldrig tid när jag har tid och jag har aldrig tid när hon har tid .. Jobbigt läge :( 


Barnridning!

Hittade bilder som mamma tagit när jag leder barnridningen, så tänkte visa några!

Jag, Conny & min kusin Tilda!
Jag, Conny, Smilla och Maria! 
Jag, Conny och morfar! Haha, ja han red ju faktiskt tre gånger tror jag!

Lördag

Ska gå och renbädda sängen nu, men tänkte skriva lite här först. Idag ska vi till mormor & morfar runt tre och se hockeyn och äta thaibox! Ska även försöka hinna med läxa, fota och träna också borde jag fara till Ella men vi får se om jag hinner det när vi kommer hem ikväll. Hoppas det iaf, så hon får röra på sig lite.

Vad har ni för planer för dagen då? :)

sommar ♥ Jag och lillsötan när vi var te Mellansel i somras!

Thanksss.

Så grymt bra kväll igår! Först kom ju Malin och då åt vi popcorn och spelade Bomb it (haha..) sedan kollade vi på höstbilderna Malin tog på mig tidigare på dagen. Åtta kom Rebecka, då kolla vi på världens grymmaste video haha! Sedan for vi till Kattis och sedan vidare till Ica. Köpte dricka, B&J och när vi kom hem till mig så stängde vi in oss på mitt rum och pratade till kvart i tre! Helt sjukt vad tiden gick fort, men härligt var det. Ni är bra grym ni flickor, tack för kvällen! ♥


Foto: Malin Häggström. Vill ni se fler?

Your Name

Hej på er! 

Ska strax gå ner och städa mitt lilla rum och fixa iordning så vi får plats ikväll. Malin och hennes familj ska hit och även Rebecka och Kattis kommer och joinar oss, kommer bli askalas. Vi lär väl sitta på mitt lilla, kalla rum och tjocka oss och prata. Men först blir det ica och köpa oss varsin B&J och lite chips och dricka så vi kan tjocka på riktigt!

De kommer åtta, fast Malin kommer halv sju så då ska vi ha lite förtjockning och äta popcorn, kolla på bilder och spela bomb it - en vanlig Agnes & Malin kväll, fast förkortad på en timma. Det hinner vi nog! ;)


måste bara visa en bild på min grymt söta kopp som jag fick av mattu förra julen, så söt! Dricker te ur den så gott som varje kväll älskling, bra vaaa? ♥

du är (var?) den som fick mig le

blandade känslor mellan - Jävla idiot. Dö. Fan ta dig. Fyfan vad jag saknar dig. Kom tillbaka. Hallå, magont. Gråt, magont, illamående.

Gud vad allt är tummen ner nu. Jag tror jag tar en liten paus från bloggandet, vill blogga men jag får inget vettigt ut av det jag vill komma fram till så vi ser väl. Puss ♥

3 månader!


We don't need to rush this
let's just take it slow


Five things

* Jag är ganska bra på att stänga inne mina känslor när jag har människor i närheten, just för att jag hatar att prata känslor. Allt blir så oseriöst och ingen förstår hur det egentligen ligger till.

* Det bästa som finns när man är nere är att sätta hörlurar i öronen och lyssna på hög musik samtidigt som man tränar till man knappt orkar stå längre, tycker jag.

* Jag har ingen som jag litar på till 110%, det finns ingen som vet allt om mig. Det finns ingen, jag litar inte på någon så mycket att jag bara kan släppa loss allt och berätta allt.

* Jag gråter inte ofta, vilket är bra på ett sätt. Men dåligt då det blir så att allt läggs på hög, sedan kommer en liten skitsak och bara får allt att komma. Och det är oftast på de mest olämpliga ställena också - skolan, ku, stallet, stan. Ja, ni förstår.

* Jag är väldigt lättirriterad. Minsta lilla sak kan få mig att tappa tålamodet och få ett utbrott, typ. Det är ofta på skolan jag får sitta och tänka "ta det lugnt, bli inte arg. Lugn..." typ, hah. Men vissa gånger spårar det ur på skolan också, alla i klassen kommer nog ihåg mitt utbrott jag fick på en lärare i åttan...? opss.

Sådär, nu fick ni lite personligt om mig. Fast det kanske ni redan fått? Jaja!


......

fysatan vad ont det gör


Godnatt.

Mot stallet!

Hej på er! 

Idag blev det skola, mådde inte hundra. Ryggen kändes piss och magen var ganska okej, men jag drog te skolan ändå. Pallade inte stanna hemma och missa mera. Sedan när jag kom hem så gjorde jag chokladbollssmet och tjocka, satt vid datorn och såg tv fram till fem då vi åt. Nu har jag nyss gjort lite matte, trodde jag låg jätteefter men det gjorde jag inte, men gjorde ändå ca. 6 tal då det var så enkelt så det känns lugnt med det!

Nu ska jag snart byta om och sedan drar jag till stallet. Ska börja mocka åt hästarna och runt sju kommer Mia också ska vi rida på plan. Egentligen hade jag tänkt fara dit och mysa, men sedan när Mia sa att hon skulle rida så tänkte jag att jag kan ju iaf rida en stund. Lär nog inte bli så hårt pass, får se hur hon känns! :)
Kanske ska försöka på mig att göra några flätor igen? haha .. Lär nog komma ännu en videblogg om kvällens ridpass, orkar inte skriva ser ni.

Videoblogg - Uteritt 5/10-2011



Ja, lite fail av mig osv men klaga inte haha .. Sedan så glömde jag nämna att vi mötte på en travare som Ella blev livrädd för! Först frös hon fast, sedan la hon i backen och därefter bromsen igen. Hoppade lite åt sidorna men sedan sa jag åt henne och då flöööög hon förbi travaren, haha sötan! Tur det är snälla travgubbar i Gerdal, som stannar när de ser att hästen är rädd 

Och ni vet ju hur vi haft det med galoppen, så jag blev jätteglad när hon frivilligt tog galopp!!

Tisdag 11/10 - 2011



Gud vad jag är trött, förlåt för allt babbel. Nejmen, ärligt. Jag vet inte vad jag pratar om , allt blev bah en röra men ;)

Min tjej♥


Foto: Malin Häggström.

Gött!

Hej på er!

Har varit lite dött här på sistone men aja, sitter och väntar på att kunna börja om med nya designen osv.. ;)
Men iaf, igår så var jag med Lenore och Malin på kvällen. Först var de här också snacka vi lite osv, sedan drog vi på Max och skulle köpa Lyxshake men maskinjäveln var ju sönder - som vanligt. Så då for vi på hemmakväll och köpte B&J ♥ For till Lenores mormor och tjockade, sedan kom jag hem tio, helt dyngsur då det spöregnade ute och vi åkte moppe hem, gött! 

Idag så har jag haft ont i magen hela dagen, så drygt. Men efter skolan så skjutsade pappa mig, Malin och Lenore till Ella också red jag ut med Mattu. Lilltjejen var så duktig så! Berättar mer imorgon då jag inte ska göra något då, bara slappa och göra lite på hemproven.

Nu ska jag försöka sova, godnatt! 


Tävling, fantasias.blogg.se

här! Annars måste ni ändå gå in och kolla, en grymt bra blogg. Också har hon en sjukt söt ponny!

Once upon a time you told me you loved me

Har sån lust att skriva ut allt, precis allt. Vad som händer, vad jag känner, varför, hur, när, var. Men jag kan inte. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Allt är bara en röra. Borde egentligen inte ens skriva det här, då alla kommer tro fel men jag gör det ändå. För jag är så less.

Idag är en av de värsta dagarna någonsin, jag har aldrig gråtit så lätt och mycket. Och jag orkar inte. Just nu vill jag bara göra inget men allt. Jag har sån lust att bara skita i allt och säga som jag känner, men jag kan inte. Jag kan inte. Jag kan inte. Jag kan inte.

Magont, tårar och depp. hejda

Lördagen den åttonde i tionde

Hej på er! Förlåt för att uppdatering inte vart den bästa men jag har haft fullt upp. Satt inte ens vid datorn i torsdags och bara en snabbis igår..
Det blev ingen ridning i torsdags, Mia red på morgonen och jag vann en hockeybiljett så jag for dit med Linnea och Carro. Trevligt det med!

Och igår så kom jag hem och packade osv, sedan skjutsade morfar mig till Själevad så tog jag bussen därifrån till Bredbyn. Sedan hämtade farfar mig också åkte jag till dem och åt, kolla på datorn och sedan vid halv åtta gick jag till Nisse och kom inte hem förens tolv, så ja :)



Var bara tvungen! Bild från 1999. Pappa, morfar, jag och mamma ;)


Min käraste vän!

Har varit iväg och ridit Ella idag, var ute i 1h och  20min. Hur skönt som helst! Har gjort en videoblogg men den får ni imorgon för jag hinner inte nu. Då får ni även en efter att jag ridit imorgon, apbra.

Nu ska jag packa, sedan läsa och sova. Imorgon är det skola, stan och stallet som gäller och på fredag blir det förhoppningsvis Bredbyn. Så bra :)



Ella 4/10 - 11

Ja, red ju som sagt igår. Var tänkt att vi skulle rida på lägdan bredvid planen men det hann bli så mörkt på bara några minuter så vi tog planen istället. Ella kändes sådär, stundvis var hon jättelugn och stundvis var hon hur pigg som helst. Gjorde lite skänkelvinkningar och bara lekte runt lite, red ca. 20-30 minuter sedan fick det räcka.

Hon tappar iaf sjukt mycket hår nu! Fast det är bara kul, jag älskar när hästarna tappar hår, alltså ärligt.
Julia kom när vi hade ridit klart också så vi pratade massor medan vi fixade i stallet, mys! Idag ska jag rida ut med Julia runt fem och på torsdag ska Mia och jag rida på lägdan :)


Dags att komma upp i sadeln igen!

Hej!

Har inte haft tid att blogga idag eftersom jag for till Alne direkt efter skolan. Mötte upp Julia där och kollade/hjälpte till när hon red, jag tycker de var duktiga men Julia var inte så nöjd tyvärr ..
Pappa hämtade mig strax efter fem och sen dess har jag ätit. Nu ska jag ta in ridkläderna så de blir lite varma sedan åker jag till stallet, ska mocka det jag hinner sedan kommer Mia också ska vi rida på lägdan. Ni vet där vi fotade de där fina bilderna på Ella och mig? Där ska vi rida, himla mysigt! Det lär hon tycka är okej, det är inte lika instängt som på plan. Känns skönt att komma upp i sadeln igen, har inte ridit sedan i Onsdags ...


Seasons come 'n go, but I will never change 'n I'm on my way

Nu har jag gjort klart matten, läst igenom alla glosor och skrivit ner hälften av dem på spanskan, läst engelskatexten och även börjat på hemprovet. Har typ gjort klart första uppgifte och lyckades skriva ihop en hel sida, duktig jag är! Plockade också ur diskmaskinen nu innan mamma och pappa kom hem.

Har ju även tränat såklart, tog motionscykeln in till tvättstugan/duschen och cyklade i en kvart med musik i örona - så. himla. skönt! Sedan tog jag en varm dusch, najs de med. Hade tänkt städe med, men det får jag ta imorgon för nu ska jag se CSI med pappa och sedan sova.

Imorgon hänger jag med Jullan till Sudden, får se hur det blir med Ella imorgon. Far nog dit vilket fall som helst, än om jag inte rider :) Godnatt!
tur hästen är söt!

You respond and let them fade and I just won't let you bring me down

Nu är det så jävla dags att skärpa sig och göra något med livet, jag säger det allt för ofta men det blir aldrig av. En an anledningarna till att jag slutade på ÖOR var för att få mer tid till att göra det jag vill och det är inte att sitta vid datorn hela dagarna!

Nej, nu är det skärpning. Skola på dagarna, plugga när jag kommer hem och sedan Ella. Dock blir det inte Ella varje dag, men minst tre. De dagar jag inte är hos Ella ska jag träna och vara med kompisar, måste även börja hjälpa till bättre hemma osv. 

Nu är det skärpning vafan, här kan jag inte sitta. Nu ska jag göra matteläxa, läsa engelskatexten och skriva Spanska glosor. Efter det blir det att cykla på motionscykeln en stund, sedan dusch och packa ner det jag ska ha med imorgon, sen kan jag slappa. Vi hörs!

Då kanske jag kan sluta få mina tankar på dig hela tiden.

Vecka 40

När detta kommer upp sitter jag förmodligen i skolan och har lunch kanske? Aja, ointressant.

Iaf så i veckan hade jag tänkt dra med mig Jullan till stallet så får ni nya bilder. Tänkte fråga om hon kunde hänga med ut, så får ni några ute bilder. Mysigt va? Ska även försöka hoppa i helgen så då drar jag med henne också om hon kan. 
Annars har jag bara uteritter och mys inplanerat denna veckan. Hoppningen lär inte vara så mycket krav på heller, så en kravlös vecka. Det lär hon nog uppskatta! :)

Nej, ha det bra så hörs vi!


Dag 30 – Om jag vann 1 miljon.

Skulle ju inte sitta helt fel det! Jag skulle nog helst köpa häst, men ändå inte eftersom jag har Ella nu och det funkar bra osv. Skulle köpa lite mer ridkläder och även lite saker åt Ella, skulle lägga undan det mesta av pengarna ändå. Typ hälften minst.

Skulle nog köpa något fint åt familjen med, eller bjuda med dem någonstans. Bara för att jag är så snäll! Och för att det känns som man bör göra det, det bara är så.

Så skulle jag nog göra, det är ju sjukt mycket pengar :)

Dag 29 – Mina ambitioner

Jaa .. Jag ska ju gå ut nian med så höga betyg jag kan, bara för att jag vet att jag kan om jag vill. Sedan så vill jag ju gå Nordvik och efter det vet jag inte. Jobba med djur, starta eget. Vad? Det vetefan.

Det är så svårt att lista ut och så sjukt att man bestämmer hela sin framtid när man är 15 år. Sjukt, jag vet inte vad jag ska säga om den här punkten :)
Frodo får stå för bilden, mörk osv men!

Ella vill ha i julklapp ....


Ella är lite sugen på detta alltså! ;)

Suck

deruuu om Man behöver inte pengar i massor för att lyckas:
då kanske du inte heller har tänkt på att märkes utrustning eller "dyrare" utrustning oftast har bättre kvalitet också? och bara för att man har mycket grejer betyder det ju inte att man får allt. visst, det finns många som får allt de pekar på för att familjen är rik, men de flesta sparar och tjänar ihop egna pengar så man kan köpa allt det där. Och det finns sällan riktigt duktiga tävlings hästar under 100 000 , så om man verkligen vill satsa på det är det ungefär det priset man får betala. du ska inte dömma folk utifrån priset på deras häst eller utrustning. särskillt inte när du inte vet vad du pratar om!

Svar: För det första, vågar du inte stå för det du skriver eller? Eftersom att du inte skriver namn osv.
Märkes utrustning kanske har bättre kvalitet, ja, men inte alltid. Och om man då har dyra saker behöver man ju inte ha massa av allt? Eftersom du säger att de har så bra kvalitet.
Jag har aldrig sagt att det är fel på att spara ihop pengar själv och köpa märkes utrustning osv, det har jag inget emot. Det är ju en helt annan sak. Jag pratar om att jag inte tycker att man ska köpa allt åt sina barn bara för att de vill! Det tycker jag är lite fel, man ska vara nöjd med vad man har.
Nej, det kanske det inte finns men vad är det som säger att man inte kan köpa en billig häst och få den att bli en riktig stjärna? Det är ju det roliga i det hela. Så tycker jag iaf. Jag dömer inte folk utifrån deras utrustning eller pris på hästarna, jag menar bara att jag tycker det är fel att man får allt man vill bara för att ens föräldrar råkar ha pengar! 
Vet jag inte vad jag pratar om? Bra rolig du var. Och om du ska kommentera igen, så lämna ditt namn och stå för vad du tycker.

RSS 2.0