Godmorgon!

Hej där, har egentligen inte tid att sitta här men jag tänkte kika in en snabbis ändå. Mamma, pappa och ellen är och köper skor och när de komemr tillbaka ska jag hacka massa saker till ikväll. Jag måste göra mig iordning. Välja kläder med. Och bädda. Packa upp får jag inte glömma. Haha, alltid lika stressigt hos oss! Nejmen , det är värt det för ikväll kommer bli apbra :)

Pusshej!

But I don't know how

 

Åh .. Godnatt.


Borta bra, men hemma bäst!

Hej hörni! Saknat mig? Hihi, jag har saknat att blogga som bara den iaf. Dock vet jag inte om det blir så bra just idag & i helgen då jag har lite att göra.

Arjeplog var bra. I måndags kom vi dit runt halv elva, åt lite kvällsfika sen gick vi och la oss vid halv tolv. Tisdag vaknade vi tio, åt frukost. Sen väntade jag på att Åsa skulle komma hem från jobbet för hon hade tagit med sig hunden, hon kom vid ett iaf så då blev det promenad och så. Onsdagen vaknade vi tio, åt frukost. Sen tog jag en promenad med Nemo. När Åsa kom från jobbet så för vi till Rapatjärn (?). Pimplade och grillade, la även ut ripa åt Nemo så han fick spåra. Torsdagen såg likadan ut på morgonen, när Åsa kom hem åt vi kräm och mjölk. Sen åkte vi till hennes jobb. Pappa & Mats tvättade bilarna, småbarna lekte, jag & Åsa gick med hunden och sedan fikde vi alla. Drog hem och på kvällen åkte vi till Arjeplogs Ridklubb och kollade när Linis hade ridlekis.
Jaou, det var ungefär min vecka! :)

Imorgon är det ju sista April, vad har alla inplanerat? För min del är allt klart för imorgon, måste bara välja kläder .. Malins familj & Antons familj ska komma iaf. Blir mat, raketer, brasa och massa kul. Ska bli askalas att träffa Anton, längesen! Ska kanske hitta på något på dagen med Julia, vi får se.
Söndag är det tävling på ÖOR, hoppning, så ska antagligen dit med Julia. Helgen kommer bli grym! :D

Ang. bilder & filmer från Arjeplog så kommer de så småningom, blev dock inte så mycket & bra som jag tänkt. Sorry guys :(


kerlek guys

Nu drar vi och hyr film och hämtar min kamera. Sen äta gomat hos mormor, sen ARJEPLOG. Gud vad jag längtar tills vi är framme!!



reprisbild.. Saknar min knaskusin, ♥

Inte riktigt vetat

Hellu, godmorgon!

Hade inget att blogga om igår, eller jo. Men jag kände bara att jag inte orkade .. Mia, Stefan, Smilla, Ludde & Oliver kom iaf igår och åt här. Det var najs det. Smilla, jag & Ellen hade massa mys iaf, hon är så söt! :)

Snart ska jag packa. Hatar att packa, jag packar alltid för mycket... Aja, sen ska vi åka och hyra film och hämta min kamera och sen åker vi till mormor & morfar och äter där. Sen åker vi ju till Arjeplog, till mina kusiner. Vet inte riktigt om bloggningen kommer vara så bra där. Kommer inte ha datorn med mig för de har ju dator, men vet inte om jag kommer ha tid & ork. Isf får ni stå ut tills jag kommer här, då kommer bilder & filmer lova jag!



Now I do

 

 


Schteeeeeek

Alltså herregud, jag är rakt fascinerad. Det är typ 18 grader i skuggan, apvarmt i solen. Det är april. Man bah, vad hände liksom? Men dettta är mer än bra. Har solat i cirka 1 timma, nu sitter jag här och ska snart sola igen. Detta kom verkligen lägligt då jag måste bli bruuuuuun innan konfirmationen.

Idag är jag iaf klädd i mina nya shorts och mitt linne jag köpte på JC för någon månad sen. Så härligt! :)



Nu kan jag inte sitta här längre, ska lägga mig på gräsmattan och sola igen. Och fortsätta läsa denna apbra boken!

Sliten tjej

Godmorgon, klev upp halv elva typ. Ska gå och fixa frukost och sätta mig framför tvn. Sen ska jag typ städa och ikväll kommer mormor, morfar och Birgit hit och äter. Fett med najs :)


Frallan

Fotade Frallan idag, eller Fräsz men äh. Fast bilderna är inte så bra då de är fotade med mobilen, glömde ju min kamera på Alne ...





Ni kan även få en bild på linnet jag köpte, snyggt va? :D


Igår & idag

Skulle ju som sagt berätta om igår! Var i stan med mamma från halv två till fem. Skulle ju som sagt köpa klänning vilket inte gick så bra .. Letade igenom alla affärer i stan men hittade ingen som föll mig i smaken, eller jo 2 stycken. Men den ena var för stor och det fanns ingen mindre storlek och den andra var genomskinlig där uppe så man såg bh:n, bah bra? Jaja, har iaf bestämt att jag ska ha klänningen jag hade i sexan om jag kan ha den. Den kostade ju trots allt 600/700:- och jag har bara använt den två gånger. Och den är verkligen skitsöt! :D
Men jag fick med mig 1 linne, 1 par jeansshorts och 1 kofta hem iaf. Så det var ju gött.
Drog till ÖOR direkt och stod i  Cafeterian till 7, sen hämtade vi Malin och drog till Sofia. Väl där såg vi hitta nemo och någon annan bra film. Det var askalas iaf.

Idag har jag som sagt krattat diket, suttit vid datorn, grattat Charlie och hjälpt mami med maten. Nu sitter jag och väntar på att talang  ska börja. Ha en trevlig fredagskväll!


Wish You Were Here ღ

10 månader, 2 veckor & 1 dag.

I came by today to see you

Oh I had to let you know

If I knew the last time that I held you was the last time

I'd have held you, and never let go
Jag saknar dig, jag lovade dig - forever and always.





Drar ut i finvädret och krattar ...

Drar ut i finvädret och krattar diket, berättar om igår sen. Hare fint! :)



11 timmars sömn!

Hellu! Sov 11 timmar inatt så jag är ganska utvilad. Dock har jag lite bråttom nu, måste fixa mig för halv ett tar mamma och jag bussen till stan. Ska köpa en klänning till  konfan & lite sommarkläder till Rhodos.
Ska även stå i cafeterian på ÖOR ikväll, så uppdatering blir nog inte den bästa.

Vad ska alla göra på lovet? Själv har jag hela lovet uppbokat nästan.
Fredag - Kratta diket.
Lördag - Mormor & morfar kommer och äter.
Söndag - Packa. Mia m familj kommer och äter.
Måndag - Äta hos mormor & sen drar jag, pappa & Ellen upp till Arjelplog.
Tisdag till Fredag - Arjeplog = Hundvakt.
Lördag - Sista april. Anton m familj kommer hit, askalas. Längtar redan!



vovvaaaas. Kommer bli massa film/bilder på vovvas nästa vecka. Underbart! ♥



Städning & fruktsallad

Har nyss städat lite uppe på toan. Nu kom mamma & pappa hem från affären så nu ska vi göra fruktsallad och sen se Desperate Housewives. Har inte så mycket att säga förutom att imorgon klockan 2 börjar vårat påsklov, gryyyymt. Och vi får se hur det blir med uppdatering imorgon, har inte så mycket tid över :)






Home sweet home

Hej!

Kom hem för en halvtimma sen ungefär. Idag var en ganska bra dag, sådär. Började med engelska då jag hade prov, sen spanska då vi snacka, hål, so där vi prata, lunch, svenska där vi skrev lite, hål & bild där vi dampa loss på datorn. Fick även tillbaka engelska provet, så grymt nöjd. Tror inte det gått så bra förr!

Vi hörs, puss



Friskis och svettis

Hellu!

Drog direkt till stan efter skolan, med Henny. Gick runt lite, åt glass & mat. Sen drog vi ner till Friskis & Svettis och tränade. Sjukt jobbigt, men så himla värt. Jag menar, du får verkligen allt av ett sånt där pass. Man tränar ju mage, rygg, ben, armar, lår. Sen äre ju stretching och avslappning på det. Härligt värre! Och passen är sååå roliga. Det är inte överseriöst utan det är liksom bara kul. Vill man inte göra så behöver man inte, övningarna är roliga och till musik dessutom.

Nej, nog om det. Haha! Kom hem runt sju, duschade och satte mig här. Ska snart plugga lite engelska, har prov imorgon andra delen förstår ni. Sen är det inga fler prov på ett tag, skönt :)



Think I have to

... Har tänkt mycket på sistonde, jävligt mycket. Och ja, detta kommer bli klag/depp inlägg. Men det tycker jag man måste få ha, detta är ju trots allt om mtt liv. Och när man inte pratat med någon på flera månader känns det skönt att få skriva av sig lite.

Iaf, jag har tänkt. På mycket, på allt nästan. Men mest vad jag vill. Och massa annat. En annan sak jag tänk på är att .. jag inte skrattat av ren jävla lycka, ni vet sånt där riktigt skratt som håller sig i flera dagar. Ett sånt skratt man kommer ihåg. Jag har inte haft ett sånt på flera månader, helt seriöst. Det känns inte kul, jag förstår bara inte ..

Jag har tänkt på att sen Picca flyttade till Alne och jag praktiskt taget slutade vara på ÖOR så har jag tappat kontakten med flera stycken. Jag förstår inte det, måste jag vara på ÖOR 24/7 för att lyckas behålla alla jag lärt känna där? Fan, så ska det inte vara.

Det jag som sagt mest tänkt på är vad jag vill just nu. Och det är det svåraste beslut jag någonsin behövt ta, men jag tror det blir så. Jag tror jag lämnar det och gör en ny väg, med nya möjligheter. Än om det kommer förstöra mer, jag tror jag måste.



På tal om inget annat liksom

Alltså jag satt och tänkte och är det bara jag som stör mig på när folk inte tvättar bort smink innan de går och sover? Jag tycker typ det är äckligt. Fast jag tycker det mesta är äckligt, helt ärligt. Jag kan bli äcklad för minsta lilla. Iaf jag tycker det är lite äckligt. Fast mest jobbigt. Jag tycker det är jätteobehagligt att sova i smink, det är irriterande som fan!

Jaja, skitsamma. Nu ska jag äta min kladdkaka och se vänner, pussn :)



Fullproppad helg

Hej hörni!

Bloggen har legat nere nu i helgen och jag kan helt ärligt säga att jag haft 0 tid till datorn. Fredag kväll drog jag iaf till sliperiet med Matilda, Kattis och Malin. Träffade några folk där också, så det var najss! Lördagen var minst sagt en fullproppad dag. Klev upp åtta, kvart över nio var jag hos Julia sen drog vi till Alne då det var vårstädning. Kom hem halv fyra, duschade och fixade mig. Tjugo över fem cyklade vi till Birgit och åt. Kom hem ca. halv åtta och då väntade jag på Malin sen cyklade vi till Kattis och jag kom inte hem förens ett. Gårdagen var bra, det var kul. Fast jag dog lite när vi såg filmen, fast ja. den var minst sagt krånglig?

Idag har jag iaf inte mycket inplanerat, sitter fortfarande framför tvn i pyjamas men det kan jag få unna mig idag. Ska iaf försöka dansa Zumba med mamma senare och även städa rummet men jag har ett x antal timmar kvar av dagen så det är lugnt än :)



I have missed u lovely!

Look who is home :D



Kolla lappen, hur sött var inte det? :D "Det är underbart att vara hemma igen. Jag har saknat dig!" hihih



Sliperiet ikväll

Hellu!

Bra med er? Själv är det ganska rejält bra, tror jag. Igår var jag glad som fan, allt var så bra. Det kändes som vanligt igen, ni skulle bara veta glädjen jag hade inom mig!
Men nej, nog om det. Hann inte blogga så bra igår. Jag hann bara hem nästan, åt och sen for jag och kolla på Julias träning, sen hem till henne också åt vi fil och bulle. Efter en stund kom Emelie och hämtade oss också for vi till Alne. Sen när jag kom hem (strax efter 9) så vare duschen och sen gjorde jag mattediagnos och sedan sängen.

Iaf, idag har jag gjort 2 fakking prov. Engelska och Matte. Men jag tror det gick ganska bra, är nöjd för att inte pluggat mycket alls så jao. Ikväll blire sliperiet med Kattis, Matilda och Malin. Ska även träffa massa folk där så det kommer bli askalas :)




med inspiration från Jullaaaan, nejmen haha! Det är faktiskt asgott. Jag hatar fil och allt som har med det att göra men det här var riktigt gott och mätt blir man. Iaf - fil, banan & flingor. Typ ;)




Onsdagar är dåliga dagar här!

Hellu!

Dålig uppdatering igår, eller nej, ingen alls. Är ledsen men jag har verkligen noll tid på tisdagar. Först äre skola till 14, konfa till 16, stall till 20-20.30. Så ja, ni förstår nog? :)

Iaf, dagen har varit bra. Förutom att min mage inte är på min sida idag, haft ont hela jävla dagen. Men men, bara att härda ut! Nej, snart ska jag göra lite matte & äta. Sen drar jag kanske till stallet, får se hur det är med skjutsen..






Sovmorgon imorgon, kerlek

Ska gå upp och skriva ut biologin snart, tänkte bara skriva här först.
Imorgon har vi sovmorgon eftersom att vissa gjorde hemprov och vissa ska ha "vanligt" prov så det känns skönt! Tänkte försöka hinna matten också eftersom jag ska ha diagnosen imorgon men jag vene om jag hinner :S
Aja, det är bara att fixa det anyway!

Säger nog godnatt härifrån, pussen :)


Tidsinställt

Jag älskar min släkt vafan ♥




Söta va? :D





Slutade 13.10 :D

Haha, jao. Dagen började med engelska, jag & malin skule göra prov eftersom vi var borta då. Men vi hade vikarie idag (Kalle!!!!!) så vi behövde inte, hihi gr8. Sen spanska då vi fick sitta vid datorn. So, fast då prata fältarna om någon himla mentorsak, fick sluta typ 20 minuter tidigare. Lunch. Svenska, hade vikarie (Kalle igen!) så vi var nere i biblioteket och lånade böcker och Kalle prata om jakt. Sen fick vi sluta för vi hade hål och efter det bild men Ingrid var borta. Grym dag! Och Kalle, herregud säger jag bara. Alltid lika kul att ha han kan man ju säga.
Ja, jag har iaf gjort sista på biologin nu, ska snart göra klart matten. Sen ska jag äta och sen blir det ÖOR, vi hörs ikväll :)


Dumma unge!

Hahaha, åh Julia är så elak! Hästarna vi tar hand om står ju i samma stall och vi brukar ha de på onsdagar tillsammans. Sen smsa jag med henne och hon helt depp bah, jag ska inte haa sudden på onsdag ..
jag bah, va? varför inte? och hon fortsatte ljuga och sa att emelie skulle ha han och jaa. Sen bah, hahah jag bah skämta! :D
Idiot. Du är elak. Jag dog lite halvt. En dag utan Julia i stallet går ju ej förstår ni.

Nej, nu blev det hästigt. Men iaf, har nyss fikat. Ska skriva klart biologin sen lär vi väl fara hem. Intressant jag vet, puss :)




Biologi

Biologi är bara för mycket. Fattar mycket gör jag inte och drygt är det. För att inte tala om MYCKET...
Nej, nu ska jag göra klart sen drar vi till farmor & farfar och grattar farfar. Får bli att plugga lite matte där, ska även försöka göra lite engelska innan jag far. Den här veckan suger. Ser fram emot onsdag då jag får träffa häst!

Visst ser det kul ut...? Det där är bara en minimal del av allt jag har/måste skriva ..

Mag- och tarmkanalens viktigaste uppgift är att sköta matsmältningen, vilket är att:

 

  • Födan sönderdelas när den tuggas och knådas i mag- och tarmkanalen. Kemiska ämnen, exempelvis enzymer, hjälper maten att brytas ned.
  • Den sönderdelade födan transporteras genom hela mag- och tarmkanalen.
  • Näringsämnen, vatten och saltet tas upp från födan.
  • Kroppen gör sig av med resterna i form av avföring.






D-ö-d!

Jao, kom från träningen för en halvtimma sedan. Duschade , åt en banan och satte mig här! Nu ska jag se ponnyakuten och ja, har inte så mycket att säga. Hoppas ni gillade videon ;)


Klimpfjäll 2011 - Movietajm!



Här har ni filmen, lillasyster valde musik så haha.. Och den är apful men I like it anyway ;)
Nu ska jag ta ett äpple, fortsätta med provet och plugga annat. Ikväll blire friskis med henny!




damp, va äre för fel på blogg.se?!

Kul att statisktiken står still och visar att det är den 7 idag, vafan liksom? Cp, hörde även att andra hade det så , kul...
Eh, skitsamma. Sitter och renskriver hemprovet, ska renskriva klart sen ska jag skriva lite mer kladd och sen renskriva det. Ska försöka bli klar imorgon, tror jag lär hinna, hoppas det iaf!
Ska fika nu, hörs :)



palla mig själv

Nej jag pallar inte mig just nu. Jag har beslutsångest så det bara susar om det. Jag har ångest som fan. Och jag bloggar ofattbart dålig. Filmen kommer imorgon, jag orkar inte ..
Förlåt



Ångest

Godmorgon!

Oj, klockan var halv 1 men ändå ;) iaf så har jag massa plugg att göra idag så uppdatering blir kanske inte så bra .. Ångest har jag iaf för att jag gjort ca. 1/4 av hemprovet som ska vara inne på onsdag?! Matten har jag inte pluggat och vi har prov på torsdag, engelskan har jag inte heller pluggat och det har vi prov på på tisdag & torsdag. Helvete alltså. Får nog nöja mig med ett G på hela jävla skiten .. Visst kanske det är bra, men jag nöjer mig inte med det. Har aldrig fått G på ett prov och jag har skyhöga förväntningar på mig själv. Dck får jag väl skylla mig själv den här gången.

Men som sagt, uppdatering blir dålig. Ska göra ett tidsinställt med filmen och ska försöka lägga in ett outfitinlägg innan vi åker och grattar maria! Mamma och jag ska även försöka hinna dansa Zumba :D



brådis!

Hej!

Kom typ nyss hem, sitter och stressäter nudlar nu. Om tio minuter drar jag till Julia sen åker vi med Emelie till Alne. Grymt. Vi hörs ikväll, filmen kommer då :)



I'm making a movie

Ska sätta mig och fixa filmen nu, vet inte om jag pallar fixa den så perfekt som jag tänkt för jag vill ha den klar ikväll. Sen ska jag sova om en timma och jag har lite stuff att göra innan det så ni får nöja er ;)
Vi hörs snart.



Ledig ♥

Åh ja, ledig idag! Tänkte försöka kliva upp nio, för jag ska ändå upp halv fem imorgon så jag måste i säng i tid och sen har jag massa plugg att göra idag, men det blev halv elva istället. Illa.
Äh, skitsamma. Nu ska jag kliva upp ur soffan och göra lite hemprov, försöka förstå matten & läsa några texter till engelskan. Nu ångrar jag att jag inte gjorde mer i fjälls.. Nej, upp och hoppa . Nu ska jag vara positiv! :)





halv fem vare ja

Klev upp halv fem imorse, kvart över fem satt vi i lastbilen på väg mot coop. Sen fixade vi där och efter det for vi till massa andra affärer, for till firman och märkte, fikade, märkte mer sen lasta vi allt på lastbilen. Efter det for vi på Hemköp och Extra, köpte även sallad på Hemköp som vi åt när vi kom hem. Jäkligt snabb var vi också, var hemma 1! Imorgon blir det upp samma tid tror jag, fara på Willys, Kvantum och Coop troja. Sen Husum och Nordmaling. Efter det släpper pappa antagligen av mig i stan också ska Julia och jag på stan kanske, sen tar vi bussen till Alne :)
Nu ska jag kolla lite mer på datorn sen äta och dra mig mot stallet för att ha teori!



trött flicka säger hej

Trött vare? Jo, trött som jag vet inte vad. Och då hade jag ju ändå sovmorgon till åtta imorse. Men är trött i ryggen typ och ja, bara trött. Antar att jag inte är van att kliva upp tidigt efter fjälls .. Imorgon blire upp halv fem, yes :o
Nej, nu ska jag äta en masarin och se ponnyakuten, sen göra läxa och äta middag och sen blir det Alne & Picca! :)



Godnatt

Nej, jag pallar inte. Jag bör sova så säger godnatt härifrån! Fast nej, nu kom jag på att jag skulle se film på tvn nu, Taken. Den verkade bra på reklamen så ja, haha! Men still godnatt, vi hörs imorgon efter praon. :)


HAHAA, helluuu rtard :D




Home sweet home!

Kom hem för någon timma sedan, packade upp och satte mig här. Håller på att ladda in bilder och filmer på datorn nu, ska redigera och massa senare för jag måste fixa nudlar nu. Imorgon börjar praon, ska praoa hos pappa så imorgon får jag sovmorgon till 08.00-08.30 och jobbar till cirkus tre, tisdag jobbar jag 6-16. onsdag 6-15. Torsdag ledig kanske? Fredag 6-16. Dock är dessa tider bara på ett ungefär, man vet aldrig med pappas jobb ;)
Några bilder från i måndags kan ni få!





Visst ser det grymt najs ut?! mer bilder sen :D




RSS 2.0