Nu är hon igång!

Galet mysig morgon, älskar att vara i stallet på morgonen! Red ju ut med Julia och Matrix idag, så himla mysigt. Hästarna var dock jättetöntigaaaa, Ella var tittig som bara den emellanåt menmen - hon har ju stått ett bra tag så jag förstår ju henne.

Vi skrittade iaf upp för backen bakom stallet bredvid hagarna (hade lite panik för det först, för på slutet är det ganska brant så jag trodde det skulle vara döhalt men ikkee! Var mycket lättare att komma upp där på slutet nu än på sommarn då det är typ massa sten där..) och red förbi strutsfarmen och över vägen så vi kom till vägen runt gropen också plumsa vi där i snön - perfekt där, inte för djupt men ändå så att det blir lite jobbigt! - vilket Ella tyckte var VÄLDIGT jobbigt så hon blev väldigt speedad!

Var ute i ca. 1h och 10 minuter kanske, skrittade ju bara och vi red ju en bra bit så det var härligt! Väl tillbaka i stallet vi av dem alla grejer och fixade dem också fick de gå ut till Valle och Conny igen. Det märks att Ella behöver ridas och komma igång nu och att hon tyckte det var jobbigt idag - den senaste tiden har hon varit galet stressad och så fort man släppt henne när man gick ut med henne till hagen igen så har hon bara dragit världens repa genom hagen och nu idag så var hon så lugn så, stod en stund vi staketet och gick sedan lugnt bort till de andra och höet. 
Verkligen kul hur "så lite" kan göra sådan skillnad! :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0