Ella 16/9 - Ridning på plan i mörkret

For till stallet sju igår, farmor och Ellen följde för de ville se Amadeus men hästarna var där uppe så de väntade tills vi skulle ta in dem. I väntan på Julia så hann jag mocka åt Ella och Valle, sedan kom hon och även hästarna ner så vi mös med dem. Sedan mockade hon åt resten av hästarna och jag sopade och fixade. Hämtade alla fem också fixade vi iordning Ella och Matrix.

Red som sagt med nosgrimman, hon blev grymt snygg och såg ut som en riktig ridhäst, haha nejmen. Red med den i en kvart men hon gillade den inte så värst mycket, slängde med huvudet lite nu och då osv. och ville inte riktigt släppa efter. Så jag tog av den och sedan hoppade jag upp och red i tio minuter till ungefär. Man kände direkt skillnad! Men när jag skulle trava så drog hon på i ett sjuhelsikes tempo, men det var bara att sitta tillbaka och köra halvhalter så blev hon lite lugnare.
Gjorde även skänkelviknigar, och gud vad duktig hon var när jag väl gjorde rätt! Jag sitter inte riktigt i sadeln när jag gör skänkelvikning, utan lutar mig typ lite framåt men så fort jag satte mig tillbaka så gick hon klockrent!

Tog in dem och borstade av och sedan så for vi hem. Härligt var det att rida på plan i mörkret, dock hade vi ju lamporna tända med ändå så mysigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0