2012!!

GOTT NYTT ÅR!

Mitt 2012 ska som sagt bli en stor nystart. Jag ska ta tag i allt - Ella ska börja motioneras ofta, jag ska ta tag i allt runt henne och få allt att funka. Jag själv ska börja träna igen, sluta äta onyttigt och träna minst 2 dagar i veckan.
Men framförallt ska jag må bra! Jag ska skita i det som får mig att känna mig ensam, det som får mig att vilja gömma mig, jag ska skita i allt och visa att jag kan. 2012 ska bli ett bra år, för jag ska göra det till ett bra år för mig själv.



Btw, jag håller inte bara på att fixa om bloggen - har gjort en helt ny. Ops, den är snart klar, TELL U LATER

2011

Tänk att det är sista dagen av 2011 nu, herregud! Detta året har, när jag tänker efter, faktiskt varit ett ganska jävligt år. 
Bästa Picca flyttade, gled ifrån massa underbara vänner, kände mig så jävla ensam än fast jag visste att det fanns folk som brydde sig och massa annan skit som är för personlig för bloggen. Så ja, det ska kännas skönt att få börja om på ett nytt år, och den här gången ska jag fan börja om stort.

2011 har ju faktiskt varit bra också! Har lärt känna underbara vänner som jag trivs med, och det är jag verkligen tacksam för. Det är inte ofta jag hittar folk som jag trivs med och inte känner mig obekväm med, vänner som man kan prata med utan att det känns svårt. Så, jag är verkligen glad att jag fått lära känna mina närmaste vänner detta året. ♥



Nyårsplaner

Taggaaa morgondagen då, ska bli sjukt kul hoppas jag! Nyårsparty med några av mina närmaste vänner och annat folk, först middag och sedan ser vi väl vad som händer. Hoppas på en sjukt kul kväll/natt iaf. :) 
Malin ska i alla fall komma hit imorgon runt 12-13 också ska hon få fixa mitt hår osv. sedan runt 16 drar vi till Sofia och runt 17 drar vi vidare dit vi ska och käkar osv.

Hoppas ni får en trevlig nyår imorgon, nu ska jag fixa klart mig och sedan åker vi upp till bredbyn igen och käkar hos farmor och farfar! 



INGEN RUBRIK IGEN

Kanske dags att uppdatera lite, eller vad säger ni? Har det väldigt trevligt här hos farmor och farfar med mina kusiner och hundar. Igår så gjorde vi inte så mycket, var ut med hundarna dock var det inte så trevligt då det är döhalt ute... Har bara myst mest, känner att jag börjar/är sjuk också, eller förkyld - hoppas det inte blir värre bara, vill ju inte vara sjuk på nyår!

Idag har jag mest läst, eller aa bara läst förutom att jag följde farmor och handlade. Nu ska jag väl gå och se om jag behöver vara social annars lägger jag mig och läser igen ;)
Farfar eller farmor skjutsar hem oss så att vi är hemma typ fem, då blir det bara till att fixa sig lite snabbt och sedan drar jag till Jessica och är med henne, Malin, Lelle och Sofia. Saknade flickor så det blir trevligt♥


Att göra lista - Ellsan

Känns som om att det är lite saker som måste fixas hos/med min älskling så då är det lika bra att skriva en lista och checka av eftersom!
# Tvätta man & svans. Med skimmelschampoo, då blir det nog väldigt glänsande och fint hoppas jag! 

# FOTA. Ska tvinga med Jullan så hon får fota MASSA bilder på oss. 

# Köpa grimma/grimskaft, putsgrejer. Ska in på Kickis som är typ granne med oss och köpa matchande grimma och grimskaft om det finns. Måste även köpa putsgrejer så jag kan putsa tränset osv. 

# Gå promenader!! Ska ta flera promenader, iaf försöka, så att hon får motion än fast hon är skadad. 

# Träna från marken! Träna massa från marken så att hon kan börja slappna av ännu mer och lita på mig mer. 


Ingen rubrik.

For som sagt till stan med mamma och mormor imorse. Köpte ett par byxor på JC för 499:- och typ en tunika + knäsockar från Gina för sammanlagt 160:- tror jag. Så nu sitter jag här i söndriga tights, knäsockar och mystunika - skönaste någonsin. Ska aldrig byta♥♥ 
Naj, skoja bah, men skönt är det! 

Nu väntar jag på att Åsa, Mats & kusinerna ska komma så vi kan äta. Trodde förresten att jag och syrran skulle följa med upp till farmor och farfar ikväll men så blir det tydligen inte, suck ... Farfar hämtar oss imorgonbitti istället, men känns ändå drygt då jag taggat till att fara ikväll! 

Nää, nu ska jag stänga ner datan och äta. Blir Ella senare också, saknar min flickaa!


får en ful liten bild på en liten jaaag!

We belong to the light


Mys♥


I ♥ my new pyjamas

Nej ni, förlåt för dålig uppdatering. Har inte så mycket att skriva om när inget händer. Men ni kan väl få höra lite om mitt överintressanta liv. Inatt försvann strömmen, poff borta - ah ni vet - så jag sov till 11.30 (11.29 för att vara exakt) sedan klev jag upp och låg i soffan tills typ två då strömmen äntligen bestämde sig för att komma tillbaka. Då såg jag tre avsnitt av how I met your mother eftersom jag fick första säsongen i julklapp. 

Runt tre så stängde jag av och satt och skrev lite för kul bara, satt vid datorn och sedan bytte jag om och halv fem gick vi till gammelmormor och åt. Kom nästan nyss hem så nu ska jag säga hejdå till Jullan och Alex och gå ner och se film med syrran och sedan sova. Imorgon blir det upp tidigt och stan med mormor och mamma, tror kanske morfar skulle med också? Ajaa, vi hörees!

Drar till bästa mormor och morfar!

Tjaao, som rubriken säger drar jag till mormor och morfar med familjen + gammelmormor. Ska äta julmat igen och ha det gött, hörs ikväll med bilder osv. antar jag! :) 


Right now, outfitbilder kommer ikväll.

Julafton



Några bilder från igår!

Trevlig jul var det igår, var med min underbara släkt, åt god mat och fick julklappar. 
Jag fick iaf: 

1800:-
Presentkort - Gina, HM, Bio, Lindex, Bikbok
Pyjamas
Typ fejk uggs
Vinterstövlar
Halsband
Filmer
Parfym
Ansiktsmasker
Och lite annat smått och gott, är väldigt nöjd. :)

Facelook


If you ever love somebody put your hands up.

Åh herregud, måste få skriva om när jag kom till hästarna imorse. Var ju dit för att ge Ellsan morötter och säga god jul, pappa var med och fotade litegranna. Iaf, så när vi kommer och parkerar vid stallet kollar alla upp sedan fortsätter alla äta utan min bebu och när jag kommer till hagen tog hon ett steg mot mig och när jag gick innanför stängslet så kom hon fram till mig. 

Min lilla älskling, lämna sina bästa vänner och maten och kom till mig. Äntligen börjar det kännas som om att vi är ett! Ni som håller på med hästar förstår ju känslan, förr ville hon knappt följa med mig ut från hagen och nu kommer hon glatt fram till en. 

Jag älskar dig vännen, det där gjorde verkligen min morgon♥



GOD JUL!


Nej, jag har ju inga paintskills men den duger, haha. God Jul på er alla! Hoppas ni får en jättetrevlig dag. 
Min har varit grymt bra hitills, har öppnat julklappar, varit till hästen och sagt god jul, duschat, fixat hår & kläder. Nu ska jag snart slita mig härifrån och sminka mig och sedan hjälpa till nere. Om ca. 2 timmar kommer släkten, helt galet vad jag längtar - min släkt är bäst! ♥

Stressar sönder

Åh, hade apont i magen och kände mig helt slut i skallen så satte mig här och tog även fram fransk manikyr grejer så jag kan fixa nagalrna inför imorgon. Har stressat sönder hela dagen känns det som så jag antar det är därför jag inte kände mig så bra, sur var/är jag också ... Hatar att stressa, stress förstör mig totalt, usch. 

Jaja, for ju till stan imorse. Handlade massa mat tills imorgon och köpte öven julkläder - svarta byxor och en svart tröjaa (kommer vara helsvart imorgon, fml) - sedan for vi till Malin med hennes julklapp också fick jag min. Drog hem, såg lite OTH, fixade julklapparna, städa undan och dukade. Gaaah, är så trött idag, shoot me. 

Går och äter nu, fixar allt inför imorgon och kör på en tidig kväll hoppas jag!


10 timmar på stan resulterar i en död tjej

Åh herregud alltså, såhär önskar jag att alla mina dagar kunde se ut (inte gå på stan i 10 timmar, utan ha en fullspäckad dag haha ..)! Tog bussen till stan 09.48 och mötte upp Jullan, vi gick på hemköp och köpte BJ och götta sedan tog vi bussen 11.15 ut till Alne. 
Väl där gav vi hästarna lunch, tog en promenad med en överspeedad Sudden, mockade, fixade hö och käka BJ. Och nej, det är inte särskilt smart att äta glass i ett kallt stall och när det är -10 ute - inget jag rekomenderar direkt, men gott vare! 

Tog bussen 13.32 till stan igen och då gick vi runt och köpte lite julklappar, väntade på Emelie som aldrig kom. Satte oss tillslut utanför blåbär för vi var så trötta och efter ett tag kom Emelie så då gick vi och käka på Subway, gick lite mer på stan och starx innan halv åtta hämtade pappa mig så då hämtade vi ut mammas mobil och några grejer på pappas jobb. 

Hem direkt och byta om, kvart över åtta var jag i stallet och kom hem strax innan tio (tell u tomorrow) .. Herregud, har varit borta i över 12 timmar idag - ganska skönt ändåå! 

Blir ingen fotning imorgon btw, Jullan kunde inte. Så drar in till stan runt nio med mamma, pappa och Ellen istället ..



LOVLOVLOVLOVLOV

skabb♥

Nu drar jag snart mot skolan och ha avslutning - dansa kanelbullen och massa, få betygen, gött. Tar bussen in till stan 10.18 och möter upp Jullan, ska köpa julklappar och sedan drar vi till Sudden! 
Ikväll blir det en helkväll hos Ellsan, så vi höres! :)

Chillar jävel och taggar lov!


Sitter i soffan och har nyss sett OC, nu ska jag se avsnitt 13 av PA1 och sedan ätaaa. 
Dagen var bra najs den! Först såg vi på film, såg en skräckfilm som dock inte var så läskig som jag trodde den skulle va haha .. Sedan gick vi tillbaka till skolan och satt där i 20 minuter också gick vi tillbaka och bytte om inför vinterdansen! Åt, fixade lite med håret och sedan hade vi 9:or dans till klockan 14.00 då vi slutade. Det var väldans trevligt det! 

Direkt när jag kom hem satte  jag upp håret och drog på mig myskläder, kärlek♥ Har bara sett tv/suttit vid datorn sen jag kom hem men jag orkar inte annat så det får bli bra! Chilla jävel tills lovet börjar, då dagarna blir långa igen - då kan jag börja ta tag i saker ;) 

Vi hörs senare, pussen!

Så sant att det är läskigt.


"I used to stand so tall, I used to be so strong.
Your arms around me tight, everything felt so right.
Unbreakable like nothing could go wrong.
Now I can't breathe, no I can't sleep - I'm barely hanging on.."

This day and the day after that

Tjenare, har inte haft mycket att skriva om men nu ska ni få lite uppdatering om allt! 

Ella - Veterinären var ut dit idag och hon har antagligen gått omkull och gjort illa sig ganska bra då, hon ska äta medicin 5 dagar och sedan vila 2-3 veckor .. Känns ju lägligt såhär under lovet, fast nej haha! Hon har redan vilat i ca. 2 veckor från ridningen och nu 3 till, herregud. Jaja, det är bara att se det från den positiva sidan - vi kör på massa mys och promenader!! Min älskade tjej, blir bra nu♥

Skolan - Allt plugg är sluuuut, himla skönt! Imorgon är det film och vinterdans och torsdag är det avslutning - älskaaa.

Bloggen - Vann ju som sagt en header/design hos mmandieh.blogg.se , hon håller på med den och vad jag sett än så länge är den hur fin som helst! Så fort det är klart är bloggen på g som vanligt igen, längtar ni lika mycket som jag? ;) 

Nej, nu ska jag gå och duscha och packa kläder inför dansen imorgon. Höres!

Anledningen till att jag inte bloggade igår efter att jag kom hem ..

Jaa, vad ska jag säga..? Fatta paniken alltså. Kan väl dra hela historien sa'tt. 

Ella hade varit utan täcke (ingen big deal, är de alltid) och var blöt då det snöat, hon är väldigt frusen av sig så hon reagerad när jag tog där hon var blöt så jag tänkte inte så mycket på det förens innan jag sadlade. Då kollade Julia men vi märkte inget fel så vi gick ut på planen, väl där var hon galet stressad och bara gick på, tänkte inte så mycket på det - hon har ju inte blivit motionerad riktigt på ett tag så! 

Spände sadelgjorden och drog ner stigbyglarna och då börjar hon typ stöna som om att hon har ont, går bak mot magen och så fort jag närmar mig låter hon. Tryckte lite under magen och reagerade jättemycket och stönade, tillsut bara nuddade jag så lät hon .. 

Gick in och tog av henne, Julia kände igen och då hade hon så ont så hon började sparka osv.. Miriam kom ner och kollade, hon fortsatte sparka och låta. 

Min första tanke var att hon hade kolik men så var inte fallet, eftersom hon var så pass pigg och glad ändå! På vänstersida var det värst och hon kändes konstig på sidan av magen så vi tror att hon har gått omkull eller sträckt sig kanske .. Hon fick på sig ett täcke också skulle Miriam kolla till henne under natten! 

Imorse var hon fortfarande öm, men hon hade inga koliksymtom så det är nog ganska lugnt men det var inte kul igår.. Herregud vännen, inte skrämmas så!! ♥

iPhone 4S!

http://flavoured.se/2011/december/vinn-en-iphone-4s.html#comment

Ella 18/12 - PLANERING

Ska snart åka till Ella och RIDA för första gången på typ fyra veckor, herregud. 

Idag ska vi iaf försöka rida på lägdan och vad jag tänker fokusera på först och främst är att få henne lösgjord och avslappnad i skritt. Om det hinns med tar vi även och travar litegranna, bara för att hon ska få springa av sig. 
Fokus är alltså på att få en lugn häst som jobbar på bra. Mycket halt - skritt och skänkelvikning just för att hon ska vakna till och lyssna bra på mig vilket hon brukar ha svårt för. 

Nu ser vi hur detta går, hörs senare! 



Hur många är lagom - tycker NI?

Tycker ni att man kan ha flera bästa vänner eller bara en?
Kom igen och skriv era åsikter nu, kul att höra! Mina kommer upp till veckan, kom igen nu! :) 



Ändrade planer, fml.

Åååh, jag HATAR verkligen när man sett framemot helgen och allt gött som ska hända också skiter det sig ..
Först och främst blev det ingen Ella för det är så halt så man kan ändå inte göra ett skit, Julia skulle iaf kolla lägdan så kanske vi kan rida där imorgon. 
Ska inte något till Mattu heller, inte lite surt då jag sett framemot det som faaan! Saknar bruden ♥

Aja, något bra har ju hänt idag iaf. For till Malin halv tolv också fixade vi oss och gick ut och fota. 
Runt ett? kom ringvall också var vi med han tills fyra då vi for hem från Malin. Så det var najs det, jaja :)

Nu ska jag kolla klart på datorn, men vi hörs väl!



- Får bli en söt, men gammal bild på mig och mattu!

Ganska glad!

Ganska glad man blir när statistiken ändå är ganska bra än fast man inte bloggar, tyck om er ja ♥

Men ja, idag är allt plugg slut - så skönt! Hade sista provet för terminen idag, i matte och det kändes absolut inte bra och jag har lite ångest .. Aja, får hoppas på det bästa iaf. Nu är det ju bara två skoldagar kvar (måndag, tisdag) och på onsdag så har vi städning/film på förmiddagen och på eftermiddagen har alla 9: or dans! Också torsdag är vi bara på skolan till typ tio och då är det ju avslutning så :) 

Ella-uppdate kanske ni vill ha också? Well, det hade ju kommit snö så man kunde äntligen vara på plan men det hanns bara med en dag och sedan smälte typ all snö och nu är det isbana ÖVERALLT .. Hatar denna skiten! 
Men iaf så sa Julia att hon tyckte vi skulle trampa upp ett fyrkantsspår på en lägda som är ganske stor så kan man rida där, så hoppas det blir av! 

Har bara longerat/tränat från marken/myst på sistonde pga. underlaget då men nu ska vi ta upp ridningen igen hoppas jag. Imorgon bitti ska jag dit och förhoppningsvis rida med Julia och på jullovet ska jag försöka rida så gott som varannan dag iaf. 

På torsdag eller fredag ska Jullan fota oss iaf, både ridbilder och julkort hade jag tänkt så nu har ni bilder att se fram emot. ;)

Nej, nu ska jag vara social med familjen och sedan sova tidigt - imorgon blir en lång dag med stall, fotning med malin och åka till Mattu och träffa lite folk!

15 bast!

Så var man 15 år då, haft tre av mina närmaste vänner här idag - gött. Tack för alla fina presenter och tack för att ni kom!


Back to school

Hej, back to school var det idag. Väldigt tråkigt då jag haft en så underbart rolig praovecka! Menmen, det är skönt att vara tillbaka också, träffa alla kompisar och klassen. Sedan är det ju inte mycket kvar nu, på onsdag har vi muntligt förhör på engelskan som jag nästan är klar med så det känns bra, sedan ska vi ha lämnat in en bokresecion till fredag så den ska jag börja med på onsdag också har vi även matteprov på fredag men det känns ganska lungt. Jag är ganska förberedd! 

Så som sagt - det är inte mycket kvar! Nu ska jag iaf gå och byta om och dra till Ella. Ska mocka och fixa hö, runt åtta kommer Julia så då tar vi in hästarna och går förmodligen ut på lägdan och longera. Får se om jag hinner uppdatera mer ikväll, ska försöka komma i säng tio så. Kameran hänkar iaf, så hoppas på film! :)


Me crying won't change the fact that you walked away

Hej och förlåt att jag inte bloggat. Har inte haft tid helt enkelt, to bad for you :)

Igår var vi iaf och kolla in Nordvik! Lät asnajs alltihop, så nog tror jag det blir att söka dit allt. Drog till sundsvall sedan, köpte en säkerhetsväst, underställ och ett till par rosa reflexer på hööks.
Var sedan på ikea och birsta resten av dagen så det var najss.

Idag har vi firat mig och Emil, ätit massor av tårta, beställt hem pizza, åkt och firat Oliver som fyller 18 imorgon och ätit ännu mera tårta haha ... Har även pluggat jävel så nu ska jag äntligen få sätta mig ner framför OTH och äta vindruvor och dricka zeunerts, skööönt. 

hihih, från idag jooo.

baby I'll wait for you, cause I don't know what else I can do.



tar på mig skulden för allt som hände, jag saknar dig

Prao, dag 3.

Imorse skickade Mia sms och frågade om jag kunde släppa ut hästarna och fixa i stallet när jag började, självklart så kunde jag ju det! Var där strax efter tio och tog då ut Ella och Conny, sedan fick lillen (dvs. Amadeus, haha) gå ut till korna och sen tog jag ut Valle och sist Matrix.

Skyndade mig in i stallet - det var ganska kallt imorse, tur man har varma täckbyxor♥ - och började mocka hos Ella. Gick sedan ut med några hötussar till hagen för att Valle inte alltid får komma och äta med de andra borta på balen, stackarn, men när jag kom ut så stod han där men jag la ut lite iaf för säkerhets skull!
Gick in igen och mockade resten av boxarna, fyllde Valles, Ellas och Connys hönät och sopade sedan stallgången.

Duktig jag är som gjorde allt det på ca.1h & 20minuter! Halv tolv var jag inne på cafèt och då satt jag och pratade lite med Mats och Mia, satte upp lite väggord och sedan åt vi lunch.
Satte sedan fast apliceringstejp (?) på massa väggord tills jag slutade. Mamma, pappa, syrran, mormor och morfar kom även och fikade så då fick jag en fikapaus på ca. 30 minuter.

Härlig dag detta med, orkar inte byta dator så ni får inga bilder idag menmen! Puss. 



Älskar min praoplats!


Praoar som sagt hos Mia och det är grymt roligt, älskar det verkligen! Vill inte att veckan ska ta slut, men dagarna går ju så jäkla snabbt .. 
Igår kom jag dit tio, då fick jag slå in några paket (som blev ganska så fula, haha ..) och sedan he glasyr på morotskakan och fixa den lite. Efter det så skar jag ut massa väggord i någon timma också åt vi lunch. 
När vi ätit lunch så fick jag gå ut i stallet så länge jag ville så jag var där från 13.00 - 14.30 och mockade, fyllde hönät, sopade och så. 

Tänkte sedan ta in Ella men som vanligt streta hon emot, och då blev jag såklart frustrerad men sen bara rann allt av och jag tog ett steg i taget. Tog grimskaftet och snurrade lite lätt mot magen/frambenet och så fort hon lyfte hoven/tog ett steg framåt så slutade jag och kliade henne på halsen - det uppskattades väldigt mycket, hon kliade tillbaka på min hand som en galning hihi! 
Gav mig när vi kommit till "grinden", dvs. efter ca. 10 meter?, för jag tyckte hon varit väldigt duktig ändå.

Gick sedan in igen och då fikade vi och sedan fortsatte jag med mina väggord :) 

Idag for jag dit så jag var i stallet strax före nio, Mia hade lämnat hästarna inne, så jag tog ut Ella på gången och borstade av henne också gick vi ut. Tänkte longera men det var hårt och eftersom hon stretade emot när vi skulle gå till planen så bestämde jag mig för att det räckte när vi kommit dit och gått ett varv runt där. 
Som sagt - börjar om och fokuserar på minsta lilla bra hon gör!
Var iaf ute i ca. 15 minuter och sedan gick jag in och hämtade Conny occh släppte han och Ella i hagen, sedan hämtade jag Valle och sist Matrix. Snöade förresten när jag tog ut hästarna ♥

Mockade åt Ella och Amadeus innan klockan var tio och det var dags att börja jobba! 
Idag höll jag på med väggord helaaaa dagen, men det är ju kul så, sopade lite och gick även till stallet efter lunch och mockade klart. Sopade fint, städade lite och gjorde en video som kommer upp någon dag! 

Oj, nu blev det långt - menmen! Vi hörs imorgon, har massor av bilder osv. :)

Sant ..?

Dam i bägare visar på en känslosam kvinna som är i kontakt med sina känslor, hon är intuitiv och mystisk. Detta kort kan visa på en graviditet. Dam i bägare är passiv och kan vara lite utav en drama queen. Hon är bra på att lyssna på andras problem och är mycket empatisk. Hon engagerar sig i andra och bryr sig mycket.

Spådde mig själv på hexis.se , tror ni det passar in på mig? ;) 


Några bilder från idag!


Prao!

Så skönt med sovmorgon, herregud alltså! Ska snart packa och fixa mig, kvart i tio kommer mormor eller morfar och skjutsar mig till Miriam. Det ska nog bli kul hoppas jag :)

Jobbar till fyra och sedan hade jag tänkt gå och hälsa på Ella och även fixa i stallet. Orkar inte ta in henne och longera, kommer ändå vara kolsvart ... 
Jaja, vi kör imorgon. Då far jag nog dit tidigare och longerar Ella och Matrix!

Jåååå

Hej igen!

Sitter och väntar på Malin nu, de kommer ju aldrig så passar på å blogga ;) Iaf, så fort de kommer så åker vi vidare till Linnea och kvällen/natten spenderas där med henne, Malin och Jessica. Ska även in på max, tjockisar♥
Nejmen, sover iaf hos Linnea så förvänta er ingen uppdatering. Den kommer imorgon, efter Ella :)

Får bli en översöt bild på mig, jullan och lelle! :)))))

Duschning av Ellsan - 30/11

Ja, nu har jag tid. Som sagt så duschade vi ju lillsnuttan i onsdags, skulle först longera men det var döhalt och hemskt så vi sket i det! Kom dit runt åtta också mockade vi, sedan hämtade vi hästarna.

Ella var iaf någorlunda lugn under duschningen, Julia fick hålla i henne så hon kände att hon kunde flytta sig lite mer som hon ville (om man sätt fast henne på var sida, ni fatta, så kan hon ju inte riktigt "komma undan" lika enkelt om hon tycker det är obehagligt osv.) medan jag duschade henne.
Började med att shamponera in henne, det tyckte hon var skönt när hon insåg att det inte var så farligt, och sedan spolade jag av henne. Det var lite läskigare, men hon skötte sig ändå så jag är nöjd över stumpan!
Efter vi var klar fick hon på sig ett fleceetäcke också sprayade jag pälsglans i man och svans och borstade igenom noggrant!
Igår for jag inget för jag var inte hemma, och nu ska jag snart iväg igen så hon får vila :)


En snabbis!

Ändrade planer igår, duschade snuttaaan. Skriver mer ikväll! Nu ska jag till Jullan, kommer inte hem förens typ tio. Pusshej!

från igår.

RSS 2.0