Matrix 7 Januari 2012

Ja, idag red jag ju som sagt Matrix! Det var väldigt kul, skönt att få sitta på en annan häst än Ella då man lätt blir så "fast" i hur man rider om man bara sitter på samma vilket jag har gjort de senaste halvåret typ. T.ex. när jag svänger när jag rider på långa tyglar räcker det med att jag lägger höger/vänster tygel mot halsen så svänger hon åt vänster/höger så jag gjorde så idag men hästen bara fortsatte framåt, då märker man hur fast man verkligen är haha! 

Vi red iaf på planen där det var typ en meter snö vilket Matrix tyckte var himla jobbigt, kändes typ som om att han hoppade fram när han gick - skitäcklig känsla! Vi gjorde inte så mycket, det var ju andra gången jag satt på han så jag vet ju inte riktigt hur han är, men  red lite volter, fjanta runt i snön osv. Efter jag ridit klart så gick jag med han upp emot cafeet och sedan ner till stallet igen. Väl där slängde jag bara på han fleecet och gav han en tuss hö medans jag borstade av honom.

Som sagt så vet jag ju inte riktigt hur han är/"funkar" men jag fick känslan av att han gärna ville trycka sig inåt när man red på volt och att han var en aning svår att trycka tillbaka. Eller så är det bara jag som har svaga ben, haha... Han är i vilket fall som helst en jättego' häst, tycker han är väldigt rolig att hålla på med och hoppas att jag får låna honom igen - Tack så jättemycket Julia! 


Foto: Julia Söderqvist


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0